×
Menu

Beklædning

Hvad er skater tøj?

Skater tøj og streetwear er kendt for komfort, holdbarhed og tidløse designs. Beklædning til skatere - som fx T-shirts, sko, kasketter og beanies - har banet sig vej til toppen af modeverdenen og hører i dag til blandt de dominerende stilarter indenfor tøj. Denne popularitet har medført, at skater tøj og skater sko i dag bliver brugt af mange, som ikke selv skater.

Hvad for noget tøj bruger skatere?

Der findes ikke nogen specifik påklædning som skatere bør have på, men de fleste vil være enige i, at skateboard tøj helst skal være holdbart, åndbart og komfortabelt. Uanset om det gælder T-shirts eller hoodies, så er der en tendens til, at skatere foretrækker, at de er brede og løse, fordi det giver bedre mobilitet, når man skater. På benene foretrækker nogle at bruge shorts, fordi det giver ekstra fleksibilitet, mens andre foretrækker skater jeans, da de giver lidt mere beskyttelse.

Hvorfor bruge skater sko?

Skoene er en afgørende del af enhver skaters garderobe. De bedste sko til skating har flade såler, som giver et rigtig godt grip og kontrol over skateboardet. For at give en god følelse med skateboardet er mange skateboard sko tynde i sammenligning med mere konventionelle sko og løbesko. Nogle modeller er også udstyret med stødabsorberende indlægssåler, der følger den nyeste teknologi på området.

Skatertøj dækker et bredt spektrum af stilarter - fra baggy jeans og brede T-shirts til slimfit jeans og stramme trøjer. Der findes helt sikkert noget til enhver smag.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser