MENU
Tilbage |

CCM Ribcor 44K Senior Ishockeyskøjter

DKK 1.599,-
DKK 2.249,- SPAR DKK 650,-
Zoom
Se lager i butikker
Gem til senere
 par

Beskrivelse

CCM 44K ishockey skøjter er lavet i samarbejde med professionelle spiller. De har arbejdet på at optimere pumpesystemet, filt-pløsen, quarteren og støtten. Pumpesystemet giver et langt mere personligt tilpasningsniveau med ekstra komfort. Ribcor quarteren giver øget fremadrettet fleksion og holdbarhed.

Pløsen på 44K ishockeyskøjterne er en to-delt filt konstruktion med beskyttelse mod gnavesår efter snørebåndene. Ydersålen er fremstillet af injiceret plast og er ventileret for en lettere støvle med god luftgennemstømning.

CCMs anatomiske fodseng gør, at du får det bedste ud af dine kraftoverførsler hver gang.

Takket være brugen af ​​​​SpeedBlade 4.0 får du en endnu mere fintunet kraftoverførsel. Denne holder giver også en meget aggressiv og stram venderadius.

Specifikationer

Inderstøvle detaljer:
Lace bite beskyttelse, Filt pløs, PUMP
Støvle/Skal type:
Hård
Støvlemateriale:
Komposit
Lukkemekanisme:
Snøre
Cuff:
V-Cut
Ydersål:
Injiceret low profile
Klingematerial:
Stainless steel
Tåhakker:
Ingen
Udskiftelige klinge:
Nej

Anmeldelser

Skøjterne var ok, men I kan ikke sælge dem som "sharpened" det er de på INGEN måde.
Iben Darfelt (Kjellerup)
04-01-2017
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Vi beklager at skøjterne ikke levede op til forventningerne. Alle de skøjter vi sælger er fabriksslebet, denne slibning vil dog for mange som har bare nogen erfaring med skøjteløb være for lidt. Derfor tilbyder vi en standardslibning som tilkøb til vores skøjter til 59 kr. Ud fra bestillingen ser det ikke ud til at denne service er blevet bestilt, hvis slibningen er bestilt på en anden ordre og vi ikke har fået gjort det, så må du meget gerne sende ordre nummeret til os på email samt et billede af klingerne på skøjterne, så ser vi på sagen. Billedet kan sendes til email@skatepro.dk
/Mads
Fungerer veldig bra, som forventet .....
Jan-Trygve Akre (Sagstua)
31-01-2017
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vi er e-mærket