Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Ishockey udstyr

Værd at vide

Ishockey er en sjov og krævende vintersport

Ishockey kan spilles af både voksne og børn på mange forskellige niveauer. Man kan både spille det for sjov med vennerne, når der er is på søerne, men det kan også være en konkurrencesport på højt niveau, der foregår på skøjtebaner. Ishockey er en veletableret vintersport, der har eksisteret i mange år, og så er det en af de 5 oprindelige sportsgrene ved de olympiske vinterlege.

Hvilket udstyr skal jeg bruge til at spille ishockey?

Ishockeyudstyret er helt afgørende for sporten, og de vigtigste elementer er hockeyskøjter, hockeystave og puck. Med dette grundlæggende udstyr kan du komme i gang med at spille, men det anbefales på det kraftigste, at man også bærer beskyttelsesudstyr, når man spiller ishockey.

Ishockeybeskyttelse til sikkert spil

Ishockey er en fysisk sport, der foregår ved et højt tempo, så det er afgørende, at man har ordentlig beskyttelse på, når man spiller. Man kan let miste balancen og falde, og det sker også ofte, at spillere støder ind i hinanden, og af disse grunde findes der beskyttelse til hele kroppen. Hockeyhjelme, skulderbeskyttere, og hockeybukser beskytter store dele af kroppen. Tandbeskyttere, jockstraps og halsbeskyttere er andre vigtige former for beskyttelsesudstyr indenfor ishockey.

Ishockeytape er praktisk fordi at man ved at sætte det på hockeystaven kan forlænge stavens holdbarhed og opnå bedre kontrol med pucken. Gå gerne på opdagelse i vores udvalg af ishockey tilbehør, hvis du er interesseret i at se flere forskellige former for tilbehør til ishockey.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser