×
Menu

Ishockey udstyr

Værd at vide

Ishockey er en sportsgren, der kræver meget udstyr. Derfor har vi et stort udvalg af ishockey udstyr, som ishockey skøjter, stave og andet tilbehør. Lige meget om du er nybegynder eller spiller ishockey på højt plan, har vi masser af ishockey udstyr, der passer til dine behov.

Ishockeyudstyr - Hvad skal jeg have på?

Ishockey er en kontakt sport, hvilket vil sige, at meget af spillet handler om fysisk kontakt. Dette gør det til en sport med en høj risiko for skader. Fordi ishockey er en hårdhændet sport, så er det også vigtigt altid at bruge sikkerhedsudstyr, når du spiller, herunder hjelm, skulder beskyttere, albue beskyttere, tandbeskytter, sikkerhedshandsker, hockey bukser (shorts med beskyttelse) og benskinner. Ud over sikkerhedsudstyr, så er skøjterne og hockeystaven essentielt ishockeyudstyr, der ikke kan undværes. Hvis du leder efter beskyttelse, skøjter eller stave, så kan du se nærmere på de kategorier.

Mere om ishockey

Ishockey er en sport med to hold af seks spillere, hvoraf en af dem er målmand. De fem spillere på banen er som regel opdelt i tre angribere og to forsvarsspillere. Uden overtid varer en kamp 60 min.

Ishockey har haft mange forskellige navne, og reglerne har også ændret sig flere gange i årenes løb. En af de første versioner af sporten mindede mest om golf, men selvfølgelig spillet på is. Det er her fra at sporten har udviklet sig siden slutningen af 1800'erne. I 1875 blev de første organiserede spil af ishockey spillet. Professionel ishockey har eksisteret siden begyndelsen af det 20. århundrede.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser