MENU
Tilbage |

Powerslide Phuzion Reign II Inliners

DKK 999,-
DKK 1.099,- SPAR DKK 100,-
Powerslide rulleskøjter
Zoom
Se lager i butikker
Gem til senere
 par

Beskrivelse

Ikke set tidligere, et trehjuls setup på en fitness skøjte. Testet og godkendt indenfor speed-skating. Det specielle trehjuls setup byder på større hastigheder og langt mere manøvredygtighed.

Da trehjuls setuppet i udgangspunktet er lavere end det et lignende 4-hjuls, giver det dig en langt bedre balance og stabilitet.

En god skøjte til nybegyndere såvel som øvede kørere, som ønsker at have det sjovt, mens man kommer i form.

Specifikationer

Hjuldiameter:
100mm
Frame-materiale:
Aluminium
Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Anatomisk udformet
Lukkemekanisme:
Snøre, Velcro
Kugleleje præcision:
ABEC-5
Hjul hårdhed:
85A
Frame-type:
Lav
Maks. hjuldiameter:
110mm
Støvlemateriale:
Fiber, Komposit
Inderstøvle materiale:
Skum, PU-læder
Montering:
165mm
Bremse:
Ja
Vægt:
1465g
Anbefalet til:
Fitness skøjtning, Træning skating

Anmeldelser

Virker som en super fed skøjte - indtil videre har jeg kun kørt en enkelt tur med dem, men de virker rigtig fine. Ift. størrelsen bruger jeg normalt 46/47, men skal i mange sportssko og vandrestøvler altid op i en 47. Jeg har købt rulleskøjterne i 46 og der er rigtig god plads - så jeg vil sige, at de er lidt store i størrelsen.
Nicolai I. Taisbak
01-03-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Relativt stor i storleken. Jag beställde denna i 38. Den var stor och rymlig, satt till och med löst. Medans storlek 38 i Powerslide swell var allt før liten och klämde överallt! Denna gick i retur før min del, då jag tyckte kvaliteten var enkel och billig. ( också i sin prisklass). Jag har haft billigare inlines som varit mycket bättre än dessa! Dålig rull på hjulen men säkert en ok första inlines för de som inte har kör mycket och heller inte har planer om att göra det. I övrigt helt topp med 3 stora hjul och ett plus med denna är att den går att byta upp till 110hjul.
Linda h. (RÅDAL)
19-08-2016
Bedømmelse: 2 ud af 5!
These skates are worth it for the frames alone! Great boot also, though wheels wore quickly on my set. Over all, amazing value for money for skates of this quality - recommend!
Peter Joy (Crawley)
05-07-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Excellent skates! My girl is beyond happy! Quick delivery
fabio Velasquez (london)
01-06-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Har inte så mkt att jämföra med då jag aldrig åkt förut, men jag älskar dom! Kanske att jag inte hade behövt en strlk större än min vanliga skostorlek. Även med sula i behöver jag spänna åt för kung å fosterland för att de inte skall känns "sladdriga".
Sofia F. (Jonsered)
30-03-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket