MENU
×

Rulleskøjter og inliners

Inliners og side-by-side rulleskøjter til alle

Hos SkatePro kan du finde rulleskøjter til børn, kvinder og mænd i alle aldre og på alle niveauer. Inliners og side-by-side rulleskøjter findes i en lang række versioner, der er designet til forskellige formål. Den mest udbredte model er inliners, hvor hjulene sidder på en lang række. Der er dog også mange tilhængere af side-by-side rulleskøjter, hvor hjulene sidder i par som på et skateboard.

Inliners

Der findes forskellige inliners til disciplinerne fitness, speed, rullehockey, street/aggressive, samt freeskating. Inliners ruller bedre og er mere retningsstabile end side-by-side rulleskøjter, hvilket gør at du ikke så nemt falder for- eller bagover. Da inliners er den mest populære type rulleskøjte, er det også her, du finder det største udvalg af både rulleskøjter og reservedele.

Side-by-side rulleskøjter

Side-by-side rulleskøjter er for mange den originale rulleskøjte og har stadig en stor gruppe af tilhængere. Køreteknikken er lidt anderledes, og nogle synes, at de er nemmere at styre. Side-by-side rulleskøjter kendes også som retro rulleskøjter, da de kom først på markedet. Nogle voksne foretrækker derfor også retro rulleskøjter, da deres første skating oplevelse startede på et par side-by-side. Det handler om smag og nostalgi. Inden for Derby sporten er det standard at bruge side-by-side rulleskøjter, og de er desuden optimale til dans og disko skating.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type rulleskøjte du skal vælge, kan du læse mere om de forskellige rulleskøjtetyper i vores guide til køb af rulleskøjter.

Vi er e-mærket