MENU
Rulleskøjter
Værd at vide

Rulleskøjter & inliners

Inliners og side-by-side rulleskøjter findes i en lang række versioner, der er designet til forskellige formål. Den mest udbredte model er inliners, hvor hjulene sidder på en lang række. Der er dog også mange tilhængere af side-by-side rulleskøjter, hvor hjulene sidder som på et skateboard.

Inliners

Der findes forskellige inliners til disciplinerne fitness, speed, rullehockey, street/aggressive, samt freeskating. Inliners ruller bedre og er mere retningsstabile end side-by-side rulleskøjter, hvilket gør at du ikke så nemt falder for- eller bagover. Da inliners er den mest populære type rulleskøjter, er det også her du finder det største udvalg af både rulleskøjter og reservedele.

Side-by-side rulleskøjter

Side-by-side rulleskøjter er for mange den originale rulleskøjte, og har stadig en stor gruppe af tilhængere. Køreteknikken er lidt anderledes, og nogle synes de er nemmere at styre. Side-by-side rulleskøjter kendes også som retro rulleskøjter, og nogle af dem som har kørt på dem da de var børn, foretrækker dem derfor som voksne. Det handler om smag og nostalgi. Inden for Derby sporten er det standard at bruge side-by-side rulleskøjter.

Læs guiden køb af rulleskøjter.

Modtag vores nyhedsbrev!
Modtag e-mails med gode tilbud, tips og produktnyheder (starter i 2017).
               
Vi er e-mærket