×
Menu

Rulleskøjter og inliners

Værd at vide

Inliners og side-by-side rulleskøjter til alle

Hos SkatePro kan du finde rulleskøjter til børn, kvinder og mænd i alle aldre og på alle niveauer. Inliners og side-by-side rulleskøjter findes i en lang række versioner, der er designet til forskellige formål. Den mest udbredte model er inliner rulleskøjter, hvor hjulene sidder på en lang række. Der er dog også mange tilhængere af side-by-side rulleskøjter, hvor hjulene sidder i par som på et skateboard.

Inliners

Der findes forskellige inliners til disciplinerne fitness, speed, rullehockey, street/aggressive, samt freeskating. Inliners ruller bedre og er mere retningsstabile end side-by-side rulleskøjter, hvilket gør at du ikke så nemt falder for- eller bagover. Da inliners er den mest populære type rulleskøjte, er det også her, du finder det største udvalg af både rulleskøjter og reservedele.

Side-by-side rulleskøjter

Side-by-side rulleskøjter er for mange den originale rulleskøjte og har stadig en stor gruppe af tilhængere. Køreteknikken er lidt anderledes, og nogle synes, at de er nemmere at styre. Side-by-side rulleskøjter kendes også som retro rulleskøjter, da de kom først på markedet. Nogle voksne foretrækker derfor også retro rulleskøjter, da deres første skating oplevelse startede på et par side-by-side. Det handler om smag og nostalgi. Inden for Derby sporten er det standard at bruge side-by-side rulleskøjter, og de er desuden optimale til dans og disko skating.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type rulleskøjte du skal vælge, kan du læse mere om de forskellige rulleskøjtetyper i vores guide til køb af rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser