Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Inline skating

Værd at vide

Inline skating - en helt fantastisk fritidsaktivitet

Det er sjovt at stå på inline rulleskøjter, og man kan både gøre det alene eller i større grupper. Indenfor inline rulleskøjteløb findes der forskellige discipliner, og der findes rulleskøjter som er lavet specifikt til de enkelte discipliner. Fitness er den mest populære disciplin på rulleskøjter: Det kan udøves af folk i alle aldre, og så er det relativt nemt at lære.

De første inline rulleskøjter blev opfundet i London i det 18. århundrede, men de blev først rigtigt udbredte i 1980'erne, da producenter som Roces og Rollerblade skabte inline rulleskøjter, som vi kender dem i dag. Fitness rulleskøjteløb kan praktiseres på veje, cykelstier og asfalterede spor. Inline rulleskøtjer kan både bruges som transportform, til fitness eller til konkurrencer.

De mange fordele ved inline skating

Fitness skating regnes for at give et helt fantastisk workout. Kernemuskulaturen aktiveres, og man træner både ben, hofter og lænd. Man forbrænder mange kalorier og fedt, præcis som i andre aerobiske træningsformer. Dertil hjælper rulleskøjteløb med at forbedre balanceevnen, din holdning og din generelle form.

Hvis man skater for at holde sig i form, vil man også forbedre sit mentale helbred: man rensser sindet, når man får pulsen op, og når man lærer nye teknikker, får man et selvtillidsboost. Hvis man skater i et roligt og langsomt tempo, kan fitness skating også være en skånsom træningsform, hvor man undgår at overbelaste ledene, samtidig med at man træner muskulaturen.

Er det farligt at stå på inline rulleskøjter? Ikke nødvendigvis, og hvis du får hjælp af en erfaren skater, når du går igang med sporten, kan du helt sikkert minimere risikoen for at komme til skade.

Derudover anbefaler vi, at du husker at bruge beskyttelse. Tjek vores udvalg af skaterhjelme, knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere, og husk: Safety first!

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser