Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Pro X Skinnebens Beskytter

(4)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

G-form PRO-X skinnebensbeskyttere vikler sig omkring skinnebenet for at give en unik front og lateral beskyttelse. De er fleksible, lette i vægt, åndbare og kan maskinvaskes.
G-Form polymer hærder mere alt efter hvor hårdt og hurtigt slaget kommer, hvilket giver maksimal beskyttelse, men kun når det er nødvendigt. Det fuldt leddelte design giver maksimal beskyttelse centreret på og omkring knæet. Med G-form behøver du ikke at bekymre dig om bevægelses frihed. Faktisk er det svært at mærke at man har dem på. Ideel pasform under tøj.

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (4)

Hvis man i forvejen har knæbeskyttere, så kan man godt få glæde af disse. Hvis man ved, at man skal bruge begge dele, så er det bedre at købe det sæt fra starten, hvor både knæ og skinnebensbeskytter er i en samlet del. Når de er adskilte ser delene ikke umiddelbart ud til at være tilpasset hinanden. Men funktionen er dog stadig i orden. Leveringen er altid tilfredsstillende, og jeg har uden problemer også fået byttet varer.
Henrik C. (Ribe)
19-09-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Sidder godt og beskytter skinnebenene, som de skal. De fylder ikke meget, og jeg kan derfor have dem under mine bukser. Selv under skinny jeans ;) Et 'must have' for bladere og andre, der cruiser rundt og laver tricks i skateparks eller på gaderne.
Trine Brøns Nielsen
31-01-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
A bit disappointing, comfortable to wear, but not the best protection, for some reason don't seem as good as the knee pads.
Mark Owen (Newark)
12-06-2016
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Vis alle 4 anmeldelser
SkatePro