Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

BMX Beskyttelse

Hvorfor bør man bruge BMX beskyttelse?

Enhver BMX rider er nødt til at beskytte sig - uanset niveau. At have det rette BMX beskyttelsesudstyr er afgørende. Den korrekte beskyttelse vil ikke alene holde dig sikker og reducere risikoen for skader. Det vil også øge din selvsikkerhed, hvilket betyder, at du kan slå dig mere løs, når du kører. Derudover er beskyttelsesudstyr ofte et krav til konkurrencer.

Hvilket beskyttelsesudstyr har jeg behov for, når jeg kører BMX?

BMX riders bruger mange former for beskyttelse. Fx hjelme, albuebeskyttere og handsker. Disse er helt afgørende for at undgå flænger og hudafskrabninger, men også mere seriøse skader. Det allervigtigste beskyttelsesudstyr til BMX riders er hjelmen. BMX hjelme kan fås både som full face-hjelme og open face-hjelme, som også kan bruges til andre sportsgrene. BMX handsker er ikke kun gode til at beskytte dine hænder men giver også ekstra kontrol, når du kører.

Vælg den rette beskyttelse til dig

Det er vigtigt at få fat i BMX beskyttelsesudstyr i den rette størrelse - uanset hvilken stil du kører. For små beskyttere betyder, at de områder, du egentlig gerne vil beskytte, stadig er eksponerede, og for store beskyttere risikerer at glide af, så du alligevel ikke er beskyttet. For eksempel skal albue- og knæbeskyttere være fleksible og sidde tæt. Beskyttelsesudstyr til BMX kan både bruges over eller under tøjet - afhængigt af stil og design.

Sørg for at beskytte dig - gå på opdagelse i vores udvalg af BMX hjelme og knæbeskyttere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser