×
Menu
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Rid gennem gaderne med en surfers ynde og stil med YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate, den ultimative tur for både håbefulde bølgeglidere og erfarne vandsportsentusiaster.

Denne surfskate er fremstillet af førsteklasses ahorn og har en enestående styrke, holdbarhed og fleksibilitet, der sikrer en jævn tur uanset terræn. Med en generøs dæklængde på 30 tommer og en bredde på 9,5 tommer giver YOW Huntington Power rigelig plads til komfortabel fodplacering og nem manøvrering.

Med et unikt kicktail-design giver denne surfskate mulighed for ubesværede tricks og skarpe sving, så du kan kanalisere din indre surfer, selv når bølgerne ikke er til at finde. Surfskaten er udstyret med glidende 66 mm hjul og responsive omvendte kingpin-trucks, der giver en uovertruffen surffornemmelse på fast grund.

Uanset om du kører gennem byens gader, cruiser langs strandens fortove eller bare øver dine surfingfærdigheder i den lokale skatepark, er YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate din perfekte ledsager. Oplev spændingen ved at surfe, når som helst og hvor som helst, og omfavn de uendelige muligheder med denne alsidige og spændende cykel.

Specifikationer

Deck materiale:
Ahorn
Akselafstand:
17" (43.2cm)
Nose Længde:
2.78"
Tail Længde:
5.91"
Deck længde:
30" (76.2cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck specificationer:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro