Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Surfskates

Hvad er surfskates?

Surfskates - også kendt som surf skateboards - er boards, der gør det muligt at “surfe” på hårde overflader. Surfskates forsøger at skabe en ægte følelse af, at man surfer på gaderne, hvor både øvede og begyndere indenfor rigtig surfing kan træne deres surf skills. Surfskating er enormt sjovt for alle færdighedsniveauer, men kræver en smule mere træning end skateboarding og longboarding.

Hvordan fungerer surfskates?

Surfskates byder på helt andre oplevelser end traditionelle skateboards og longboards. Surfskates har nogle specielle trucks forrest. Den forreste truck er nemlig udstyret med en såkaldt surf skate adapter, der gør det muligt at lave meget skarpe sving. På den måde får man mere bevægelsesfrihed samt mere tight og smidige sving.

Takket være dette design, er det muligt at pumpe dig afsted på vejene med surfskates - helt uden at sparke fra med fødderne. Hvis du har erfaring med at surfe, vil du opleve, at dette minder om følelsen af at være på vandet, og derfor kan surfskating være en praktisk måde at træne dine manøvrer fra surfing på vandet.

Vælg det rette surfskate skateboard til dig

Valget af det rette board afhænger af din højde, din vægt og din erfaring. Generelt er det sådan, at jo højere og tungere du er, des længere skal dit surfskate board være. Hvis du befinder dig i begyndelsen af dit eventyr med surfskating og allerede har erfaring med skateboarding og longboarding, så vil et længere board give dig mere kontrol og stabilitet. Erfarne skatere og surfere, der øver sig til bølgerne kan måske have gavn af at vælge et board, som kræver en mere delikat balance.

Hvis du gerne vil vide mere om surfskating, kan du gå på opdagelse i vores guide til surfskate begyndere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser