×
Menu

Fish Surfskate

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Tag din surferoplevelse med ud på gaden med Long Island Fish Surfskate, den ultimative tur for carving-entusiaster.

Oplev den spændende fusion af surfing og skateboarding med denne enestående surfskate fra Long Island Longboards. Slip din indre bølgerytter løs, mens du navigerer på byens gader og fortove med uovertruffen stil og ynde.

Long Island Fish Surfskate er konstrueret af førsteklasses ahorn og har en enestående styrke og holdbarhed, der sikrer en jævn og responsiv tur hver gang. Den kompakte størrelse, der måler 33 tommer i længden og 10,5 tommer i bredden, giver utrolig smidighed og kontrol, så du kan sno dig gennem bylandskaber med ubesværet præcision.

Udstyret med en hjuldiameter på 66 mm og præcise omvendte kingpin-trucks med standardbøjler giver denne surfskate en autentisk surfingfornemmelse, der gengiver de flydende bevægelser og carvingmanøvrer, du elsker. Mærk suset, når du carver, drejer og pumper dig vej gennem ethvert terræn, og oplev spændingen ved at surfe uden behov for bølger.

Uanset om du er en erfaren surfer, der leder efter en ny udfordring, eller en skateboard-entusiast, der søger et nyt adrenalinsus, er Long Island Fish Surfskate din perfekte følgesvend. Oplev den perfekte balance mellem stabilitet og reaktionsevne, når du shredder gennem gaderne og omfavner de uendelige muligheder med denne bemærkelsesværdige surfskate. Vær med i surfskate-revolutionen, og gør hver tur til et uforglemmeligt eventyr.

Specifikationer

Deck materiale:
Ahorn
Akselafstand:
20.75" (52.7cm)
Nose Længde:
2.25"
Tail Længde:
6.32"
Deck længde:
33" (83cm)
Deck bredde:
10.5" (26.7cm)
Deck specificationer:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro