Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Open Chameleon/The One Gelo Skibriller

Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Open Frame fra Out Of skibriller er et formålsbygget par skibriller til Racers og Freeriders. Med blot 6-sekunds linseskift vil den give skiløbere en hurtig og effektiv skioplevelse. Med det bredeste synsfelt fra Out Of's kollektion, Zeiss linser og Dual Frame konstruktionen får du et par skibriller, som vil være gode at have på hele dagen lang og som giver en overlegen beskyttelse mod elementerne uden at de tåger op.

De udnytter Dual Frame konstruktionen, som er en kompilation af lag i varieret skum- og frame materialer for en optimal kombination af impact beskyttelse, komfort og tågefrit skiløb.

Open frame er hjelm-kompatibel og kommer med et 195° vandret synsfelt, som hjælper skiløbere og snowboarders med at klare landinger og giver dem et nærmest ubegrænset synsfelt.

Disse Open Chameleon skibriller kommer med "The One" Gelo linsen fra Out Of. Det er en del af deres nyligt udviklede række af linser, som er en fotokromisk polariseret linse, som inkorporerer nogle smarte pigmenter som rent faktisk skifter farve, når de bliver udsat for forskellige niveuer af lys. Fra Yellow for høj kontrast til mørk for glare/reflektion-reduktion. Dette giver en linse, som kan bruges i flere forhold end regulære linsetyper.

Gelo'en har en S2/S3 rating, hvilket gør den brugbar i de fleste regulære forhold.

Mikrofibertaske er inkluderet.

Linse Lysforhold:

  • The One - Gelo: S2/S3 Solrig/Smule overskyet

Specifikationer

Linse vejrtype:
Snevejr, Skyet, Delvist skyet, Solskin
Udskiftelig linse:
Ja
Linse:
The One Gelo
Hjelmkompatibel:
Ja
Antidugteknologi:
Anti Fog
Skum:
Hypoallergenic triple density
Inkl. ekstra linse:
Nej
UV filtre:
UVA, UVB

Fra samme mærke

Vis alle

SkatePro