×
Menu

Junior & børneskibriller

  Filter
Farver
Mærker
Ansigtsstørrelse
Linse vejrtype
Udskiftelig linse

Værd at vide

Børneskibriller skal være både stilfulde og beskyttende

Det går sjældent stille for sig, når børnene suser ned af bjergskråningerne. Derfor er det vigtigt at have børneskibriller som opfylder kravene - som alle vores skibriller til børn gør.

På trods af at de alle opfylder kravene, så er der mindre variationer mellem de forskellige modeller. Der er for eksempel modeller som kommer med en speciel anti-tåge belægning, mens andre modeller gør det muligt at bære briller med styrke under skibrillerne. Disse hedder OTG - Over The Glasses.

Vi har børneskibriller, som er lavet i et cylindrisk design. Vi har også dyrere modeller, som er lavet i et sfærisk design, som giver nogle fordele sammenlignet med de cylindriske modeller. Skibriller til børn som er lavet i et sfærisk design, reducere blænding og forvrængning fra omgivelserne og er i sandhed high-tech børneskibriller, hvor vi ser forbedringer og finjusteringer fra forskellige mærker hvert år.

Hvorfor skal mit barn bære børneskibriller?

Der er flere gode grunde til, at du vil have dit barn skal bære et sæt børneskibriller.

Selvom nogle børn (og voksne riders) kan hævde, at solbriller giver samme beskyttelse fra både sol, flyvende genstande, kviste og grene er det ikke helt sandt. Med et sæt skibriller kan du være næsten 100 procent sikker på, at beskyttelsen forbliver på det rigtige sted, uanset hvor vildt det går for sig.

Desuden øger de fleste perceptionen af ​​kontrast, som hjælper brugeren til at se bump og skråninger på skibakken.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser