×
Menu
Tilbage |
The Shadow Conspiracy - BMX dele

Shadow Invisa Lite Pro Såler

209 kr
229 kr SPAR 20 kr
(2)
Zoom
Farve: Uhf
Uhf
Mr.coffin
Sko størrelse: 41-48
På online lager
Se lager i butik
1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Begrænset antal tilgængelig
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Begrænset antal tilgængelig
  Gem til senere
Fra samme mærke
Beskrivelse

Fra Shadow kommer disse sygt flotte såler, som vil hjælpe med at give støddæmpning og god support, når de bruges i kombination med skate-sko, som er notorisk flade og tilbyder meget lidt i henhold til beskyttelse mod slag.

Invisa Lite Pro udnytter tre forskellige lag, Stabalite, ShockFoam og et lag af svedafvisende materiale på toppen. Dette giver dig god ydeevne, beskyttelse, holdbarhed og komfort.

Funktioner:

  • Støbt trimming guides
  • Kommer i par
  • One-size passer de fleste
anmeldelser   (2)
Jeg købte disse såler og lagde i mine nye Etnies Marana XT skatesko fordi jeg havde set på youtube, at skoen med standardsålen ikke var så absorberende, som man måske ønskede. Jeg kunne lægge sålerne direkte ned i min størrelse 44 Etnies Marana XT uden tilpasning, efter jeg havde pillet standardsålerne ud. Den her sål er meget behagelig at have på. Den buer lidt op inde på midten, der hvor hulningen er på din fod, men jeg synes ikke det var for meget. Jeg har prøvet at lande primo nogle gange på mit board, og har slet ikke kunne mærke nogle smerter. Følsomheden i foden i forhold til at kunne mærke boardet blev måske en smugle mindre med den her sål.
Mikkel Heramb
14-06-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 2 anmeldelser
SkatePro