×
Menu

Skistøvler

Værd at vide

Downhill skistøvler til alle skiløbere

Downhill skistøvler er designet til at holde dig sikkert fikseret i dine ski, så du kan bevare kontrollen mens du cruiser ned ad løjperne. Det store udvalg af skistøvler er opdelt i skistøvler til mænd og kvinder samt skistøvler til børn. I kategorierne kan du filtrere efter "type", hvor du kan vælge imellem følgende:

All mountain skistøvler

Alsidige skistøvler, som kan bruges i alle forhold på bjerget.

piste skistøvler

Designet til at give dig maksimal kontrol på pisten og kan håndtere høj fart.

park skistøvler

Responsive og legende skistøvler, som giver en smooth oplevelse, når du leger i snowparken.

freeride skistøvler

En lettere version af en all mountain skistøvle, som kan håndtere høj fart og frisk puddersne.

Touring skistøvler

Behagelige og lette skistøvler med pin/tech inserts til at kunne gå op ad bakken.

Race skistøvler

Stive og responsive støvler, som reagerer på selv de mindste bevægelser med fødderne

Sådan skal skistøvler sidde

Skistøvler bør have et tæt og sikker greb om alle områder på dine fødder og ankler, uden at det bliver ubehageligt eller mindsker blodtilførslen. Det er lettere sagt end gjort, men mange producenter af skistøvler forsøger at gøre det nemmere for dig at vælge, ved at give dig de præcise mål på længden og bredden inde i støvlen.

Størrelsen på alpine skistøvler udgøres af længden (mondopoint) fra hæl til tå i centimeter. Begynd med at måle længden på dine fødder og vælg skistøvler så tæt på dette mål som muligt. I specifikationerne på hver skistøvle finder du også bredden på skistøvlens forfod. Ved at måle denne, ligesom før, kan du finde et par skistøvler, som passer til din fods bredde.

Hvad betyder flex i skistøvler?

Skistøvlernes flex er et tal, som beskriver, hvor fleksibel den yderste af støvlens skal er. Tallet spænder fra 40 til 130, hvor de laveste flex tal betyder blødere støvler mens højere flex tal er lig med hårdere støvler. For at finde det anbefalede flex nummer til dig, kan du tage et kig på vores guide og flex diagram - Hvilken boot flex skal min skistøvle have?

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser