×
Menu

Speed Skate Frames

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Hjulbase
Montering

Værd at vide

Har du brug for en speed skate frame af høj kvalitet?

I speed skating er hastighed nøglen - selvfølgelig. Frames til speed skates er lavet af aluminium og er optimeret for at få en lav vægt og maksimal stivhed for at give dig den optimale kraftoverførsel mellem fødderne og underlaget.

De speed skate frames, som du finder hos SkatePro, passer til speed skate støvler med standard pasformen 165mm eller 195mm. Hvis framen kun er kompatibel med 90mm eller 125mm hjul, fremgår det af produktbeskrivelsen. Her finder du også informationer om monteringssystemet og kompabiliteten med specifikke støvler.

I øjeblikket er 125 mm den største hjuldiameter til en speed skate og du finder mange frames i denne kategori, som passer perfekt til disse hjul.

Anskaf dig en skate frame og skil dig ud fra mængden

Hvis du leder efter en frame til speed skating, som ikke bare blænder ind med alle de andre, så har vi også frames, der kan klare netop det. Disse frames yder stadig en høj kvalitet, men der er lagt ekstra krudt i designet.

For nogle år siden fandtes der speed skate frames med alt fra fire til otte hjul på hver skøjte. Men forskningen konkluderer at en lettere støvle med mindre friktion fra hjulene, giver den største hastighed. Derfor finder du sjældent speed skatere med mere end fire hjul på hver frame. Af samme grund er 3-hjuls setuppet også ved at blive mere og mere populært - både på speed skates og ved bykørsel.

SkatePro