×
Menu

Speed Skate Frames

Værd at vide

Speed skate frames er bygget til fart

Som bekendt handler speed skating om at skate så hurtigt som muligt. Inline speed skate frames har et design, der sikrer, at du kan komme højt op i fart og maksimere dine præstationer. De er lavet i stive og lette materialer, fx aluminium, så du kan opnå en optimal kraftoverførsel mellem dine fødder og underlaget.

Forskellen på frames til speed skates og frames til almindelige inliners består primært i at speed skates har et lavere tyngdepunkt og en lang wheelbase (afstand mellem de yderste hjulaksler). Det er et design, der ikke kun er med til at give speed skates et distinkt look, men som også forbedrer stabilitet og kontrol, når du skater ved høj hastighed. Speed skate frames er bygget til at man kan montere store hjul på dem, og mange frames kan tage hjul, der er har en diameter på 125 mm.

Justering af dine speed skate frames

For at få de bedste præstationer ud af dine inliners, skal du sørge for, at dine frames er placeret korrekt. Det er helt op til dig selv, hvordan du foretrækker at placere dine frames - det, der føles godt for nogle, er ikke nødvendigvis godt for alle.

Men hvis du har svært ved at få placeret dine frames helt perfekt, bør du starte med at placere framen midt på støvlens hæl og derefter gør det samme forrest på støvlen. Tag en hurtig tur, og se, hvordan det føles. Hvis det føles ustabilt, skal du prøve at vinkle din frame en anelse i den retning, hvor det føles ustabilt. Du kan derefter eksperimentere, indtil dine speed skates føles lige så behagelige som almindelige sko.

Hvis du leder efter andre måder at forbedre din komfort og stabilitet pånår du dyrker hurtigløb på inliners, så tjek vores udvalg af indlægssåler til speed skating.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser