Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu
Tilbage |
BSB kuglelejer

BSB kuglelejesæt - 16 pak

DKK 199,-
(102)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Beskrivelse

Lejer designet til rulleskøjter og skateboards af de bedste materialer for at give den mest behagelige og lydløse kørsel.

Abec 3 er robust og særlige velegnet til hockey og aggressiv, men kan bruges til alle typer skøjteløb.
Abec 5 er har øget ydelse og hastighed. Velegnet til speed, fitness og hockey.
Abec 7 har den bedste kombination af kvalitet og tolerance med kun en beskyttelseskappe.
Abec 9 Beregnet til speed skating, oliesmurt og åben på indersiden.

Specifikationer
ModelKugleleje præcision
Abec 3ABEC-3
Abec 5ABEC-5
Abec 7ABEC-7
Abec 9ABEC-9
Leje type:
Lukket
Spacers:
Ikke inkluderet
Antal per pakke:
16
anmeldelser   (102)
Bedste køb jeg længe har gjort ! Kan varmt anbefales og super service ! 😊
kenneth schlosser (Ishøj)
22-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Dette er et sindssygt godt køb. Jeg kan tydeligt mærke forskel, især ned ad bakke. Jeg føler ikke jeg skal tage så mange "rulle-tag" som før, da hjulene glider bedre. KAN VARMT ANBEFALES!
Nicky Knudsen (Taastrup)
03-09-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fungerer super
Henrik Kronborg (Nakskov)
20-01-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Er ikke ligefrem proff, men lejerne lever fint op til mine forventninger - og alt omkring bestillingen fungerede fint.
Tom Borgmann (Karrebæksminde)
03-01-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Fejl køb fra min side af. gik ned fra bedre lejer til disse, så det var ikke en god oplevelse. Men hurtig levering som altid :o)
Ulla Lademann (Roskilde)
18-09-2013
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Helt ok
Kai Jørgensen (Brovst)
16-09-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Abec5-lejer + billige hjul. Efter en Night skate Malmø: Jeg er ganske tilfreds. det virker, det passer og jeg havde en god tur.
Sebastian Høstgaard-Brene (Kongens Lyngby)
30-07-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Fine lejer, ruller let.
Karsten Trabjerg (Hals)
19-06-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super service og en meget god rådgivning. :-)
Brian Jensen (Bindslev)
06-06-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super service!
Johannes Nøhr Foss (Vodskov)
29-08-2012
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rigtig gode. Kræver dog en del fingerkræfter at sætte i :-)
Tina Nielsen
17-05-2012
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Jeg købte BSB Abec9 lejer for et lille år siden nu og har været fuldt ud tilfreds. Jeg har kørt 2xBerlin marathon, LeMans 24h, Varberg 12h og en hel sæson FNS på dem. Jeg har kun renset dem 2-3 gange og de kører stadig uden mislyde.
Lars Korsby (KBH SV)
26-09-2011
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Det hurtige svar,BSB Abec5 Det er noget lort. Støjer fra 1 minut, tjekker og vender og drejer dem, støj. De passer IKKE!! jeg kan trykke lejerne frem og tilbage inde i hjulene, vender og drejer kan stadig flytte med lejerne, og når de er på kan jeg rokke med hjulene,. Så sætter jeg mine gamle K2 lejer i igen. De sidder bare så total præcist og tight. Overvejer og rense mine ældgamle K2 lejer og sætte dem i igen. Har tidligere sat mine K2 lejer i nogle Andre hjul uden problemer. Hjulene var så bare for glatte, De var gennemsigtige, måske det betyder noget for. gummi kvalitet, men glatte hjul det dur ikke. de gamle er sorte. Jeg har kørt med de gamle Twincam K2, ABEC 1, lejer i 17år og de samme hjul. Det dur sgu da. Og en ting mere, var der oppe til personlig betjening, spørger hvad er forskellen på de forskellige mærker af lejer. Det kunne ingen af de to ekspedienter svare på. Det eneste de ku sige var , abec 9 er mere præcist end abec 1, det ved enhver knold. Man sku jo lige tro at de var en lille smule "skatePRO". Og så er det jo vældigt at de her lejer kan få så fantastiske anmeldelser hele vejen igennem,,, de er bare så gode og køre bare så godt. Det lugter lidt eller?? Kan desværre ikke finde kvittering, så jeg kan ikke svare på hvordan deres reaktion er på en klage. Mvh Karsten, Har rullet i 30 år
kakke lak
06-07-2011
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Tak for din feedback. BSB lejer er normalt højpræcisionskuglelejer og derfor oplever vi aldrig at de har forkerte mål. Det er vigtigt at du benytter spacere med de nye kuglelejer og det skal gerbe være de originale spacere, da der kan være forskel på størrelsen af spacere (og på præcisionen i hjulene).

Beklager den dårlige oplevelse du har haft med betjeningen i butikken. Rent faktisk er der mange der ikke ved hvad ABEC-tallene står for - og når det er sagt, så er der ikke så stor forskel på kuglelejerne. Hvor gode de er afhænger nemlig rigtig meget af stålkvaliteten og det er der desværre ikke noget kuglelejeproducenterne har en skala for... så derfor er det svært at udtale sig specifikt om.

Du er velkommen i vores butik (vi kan nok finde dit køb hvis du kan huske hvilken dag du var inde i vores butik) og så kan vi hjælpe med at tjekke om der noget galt med monteringen af de nye kuglelejer eller hvor problemet er med de nye kuglelejer du har fået.
hurtig forsendelse. kuglelejerne passer perfekt og skøjterne kører godt siger min søn
Pia Becker (Hvidovre)
03-05-2011
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 102 anmeldelser
SkatePro