Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Reservedele til inliners

Hvor længe holder de forskellige dele på mine inline rulleskøjter?

Mange af de dele, der sidder på dine rulleskøjter kan holde i rigtig lang tid. Deres holdbarhed afhænger i høj grad af kvaliteten, men hvordan du bruger dine rulleskøjter, og hvor ofte du gør det, har også en stor indflydelse.

For eksempel vil en aggressive inline skater, der laver store tricks og grinder 5 dage om ugen have behov for at skifte støvler og frames en gang årligt. På den anden side kan rulleskøjter, der bruges til fitness en enkelt gang om ugen holde i helt op til ti år.

Hjulene på inline rulleskøjter er ofte de første komponenter, der skal skiftes ud. Det er let at skifte dem, og man kan købe nye i alle former og størrelser alt efter hvilken disciplin, de skal bruges til. Hvis man gerne vil have, at de forskellige dele på rulleskøjterne skal holde i lang tid, er det altid en god idé, at holde dem rene og vedligeholde dem. Kuglelejer og hjulbolte bør tjekkes efter og renses med jævne mellemrum, så der ikke opbygges en masse skidt, der forårsager unødvendig slitage på delene.

Hvornår er det tid til at skifte dele på sine rulleskøjter?

Med tiden kan spænderne på dine inline rulleskøjter kan erodere og gå i stykker. Spændernes hoveder kan holde i lang tid, hvis de er lavet af metal, men hvis de er lavet af plastik, kan de let knække. Hvis det sker, kan du overveje at skaffe et nyt spænde i stedet for at skifte hele støvlen.

Andre dele som fx snørebånd og bremser bliver også slidte. Jo oftere du står på rulleskøjter desto større en fordel er det, at have disse reservedele ved hånden, så du altid kan skifte dem ud. Slidte snørebånd kan ikke strammes tilstrækkeligt. Nedslidte bremser har ikke nogen særlig god bremseevne, hvilket potentielt kan blive farligt.

Hvis du i virkeligheden er på jagt efter reservedele til dine side-by-side rulleskøjter, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af dele til side-by-side rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser