×
Menu
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

YOW Padang Padang Power Surfing-serie surfskate

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate er et must-have for enhver surfer, der vil forbedre sine færdigheder eller bare nyde følelsen af at surfe på land. Med et ahorndæk på 34 tommer og en bredde på 10 tommer giver denne surfskate en stabil og komfortabel platform til ryttere på alle niveauer. Akselafstanden på 18,5 tommer og tail-længden på 6,69 tommer gør den nem at manøvrere, mens nose-længden på 4,61 tommer giver rigelig plads til fodplacering. Kicktailen giver også mulighed for mere aggressive manøvrer og tricks.

Denne surfskate leveres komplet med et sæt Inverted kingpin-trucks af høj kvalitet og 66 mm hjul med carving-funktioner. Det omvendte kingpin-design giver en jævn og responsiv kørsel, mens de brede hjul sikrer stabilitet og greb. Denne kombination af komponenter gør YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate perfekt til at øve surfingmanøvrer, carving og pump.

Med sin holdbare konstruktion og højtydende komponenter er YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate bygget til at holde. Uanset om du er en erfaren surfer, der ønsker at forbedre dine færdigheder, eller om du lige er begyndt og vil opleve spændingen ved at surfe på land, er denne surfskate det perfekte valg.

Specifikationer

Deck materiale:
Ahorn
Akselafstand:
18.5" (47cm)
Nose Længde:
4.61"
Tail Længde:
6.69"
Deck længde:
34" (86.4cm)
Deck bredde:
10" (25.5cm)
Deck specificationer:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro