×
Menu

Rowing Surfskate

1 stk
Antal
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Begrænset antal tilgængelig
Læg i kurv
  Gem til senere
Gratis fragt ved køb af dette produkt
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

Tag din surfing med ud på gaden med Long Island Rowing Surfskate, den ultimative carving-ledsager.

Denne ekspertfremstillede surfskate har et dæk på 75 cm (29,5") af førsteklasses ahorn, der giver en optimal balance mellem styrke og fleksibilitet for en dynamisk køreoplevelse. Den generøse bredde på 24,1 cm (9,5") giver rigelig plads til fødderne og sikrer stabilitet og kontrol, når du carver og flyder. Den markante kicktail øger alsidigheden, så du nemt kan lave ollies og andre freestyle-tricks.

Long Island Rowing Surfskate er udstyret med en 16,5" (41,9 cm) akselafstand og responsive inverted kingpin trucks, der giver en uovertruffen carving-fornemmelse. Standardbøjlen og carving-truckene giver en jævn og kontrolleret kørsel, der er perfekt til at efterligne følelsen af at surfe på land. Denne surfskate er klar til at tage dig med på en surf-inspireret rejse, uanset om du cruiser i gaderne, carver gennem kegler eller bare nyder spændingen ved turen.

Forbedr din surftræning, eller nyd blot glæden ved at carve med Long Island Rowing Surfskate. Oplev den perfekte blanding af ydeevne, stil og alsidighed - alt sammen pakket ind i en utrolig pakke.

Specifikationer

Deck materiale:
Ahorn
Akselafstand:
16.5" (41.9cm)
Nose Længde:
3.30"
Tail Længde:
5.57"
Deck længde:
29.5" (75cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck specificationer:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

SkatePro