Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Shift White Pink/Violet MCI Skibriller

Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Shift skibrillerne stammer fra Open skibrillerne fra Out Of. En ski/snowboardbrille til den ivrige racer og freerider. Hvor Open skibrillerne er full fledged no-holds-barred finder Shift et kompromis for dem som ikke ønsker at bruge en formue på deres nye skibriller.

Disse White Shift skibriller har et cylinderformet design med en overlappende frame-kant. Dette begrænser synsfeltet en smule mere i modsætning til Open skibrillerne. Men det hjælper med at holde omkostningerne nede.

De inkorporerer Dual Frame design, som er en kompilation af lag i varieret skum- og frame materialer for en optimal kombination af impact beskyttelse, komfort og tågefrit skiløb. Den har et lignende linseskift system som Open. Dette betyder, at linseskift er overstået på blot 6 sekunder.

På trods af det framed design producerer Shift stadig et synsfelt på en solid 183° vandret. Disse skibriller kommer med en Violet MCI linse som er lavet med en S3 klassifikation for delvist solrigt til en smule overskyede dage. For fuldt overskyet vejr og snefulde forhold kan du bruge Persimmon linsen, som er inkluderet.

En fokuseret gruppe af testere har dømt Shift skibrillen fra Out Of til at være deres bedste værdi-for-pengene skibrille.

Mikrofibertaske er inkluderet.

Linse Lysforhold:

  • Violet MCI: S3 Solrig/Smule skyet
  • Persimmon af Carl Zeiss: S1 Skyet/Snefuldt

Specifikationer

Linse vejrtype:
Snevejr, Skyet, Delvist skyet, Solskin
Udskiftelig linse:
Ja
Linse:
Violet MCI
Hjelmkompatibel:
Ja
Antidugteknologi:
Anti Fog
Skum:
Hypoallergenic Triple Density
Inkl. ekstra linse:
Ja
Ekstra linse:
Persimmon by Carl Zeiss
UV filtre:
UVA, UVB
Antirids:
Anti-scratch Hydrophobic Treatment

Fra samme mærke

Vis alle

SkatePro