MENU
Tilbage |

Yoko Yxc Optigrip 2.1 Klassisk Race Ski

DKK 2.249,-
DKK 2.799,- SPAR DKK 550,-
Yoko skitøj og skiudstyr

Værd at vide

Zoom
Vælg længde 
Se lager i butikker
Gem til senere
 stk

Beskrivelse

En polyurethan, voksfri ski med forstærket carbon struktur, har et bredt spektrum og er designet til aktive skiløbere. Udviklet til amatør race skiløbere, som søger en let og nem ski med mindre besværlig voksning til de forskellige vejrforhold. OptiGrip belægningen på skiens sål gør at den ikke skal have fæstevoks - hele sålen både fæster og glider. Derfor kan man vælge denne ski i længder fra +5cm til +20cm af løberens højde. Yoko OptiGrip ski vil nå normal glide og greb efter 5 til 10 km skiløb. I løbet af denne periode sliber snekrystaller ekstra overflade væk, og skiene vil være optimeret til maksimal ydelse. Ønsker man at forbedre fæstning til mere kuperet terræn kan man rubbe fæstezonen forsigtigt med sandpapir.

Optigrip 2.1: Kun smørlommen er coatet med OptiGrip belægning. Glidezonen skal have glider-voks. Når det skønnes nødvendigt can smørlommen rubbes med sandpapir for at optimere fæstet.

Anbefaling: Vælg en ski, der passer skiløberens vægt + skilængde ca. 25 cm højere end personlængde.

Bemærk: Ved samlet køb af ski og bindinger hos os, monterer vi gratis bindingen på dine ski. Hvis det er aktuelt, skal du skrive din støvlestørrelse som kommentar til din ordre.

Specifikationer

Kompatible bindinger:
NNN/NIS, SNS Klassisk
Ski type:
Klassisk
Voks:
Voksfri
Sål (Base) Type:
Mærkespecifikt
Ski kerne:
Polyurethane core
Ski sål:
Optiwax glide pre-waxing. Optigrip 2.1 coatin
Ski Indsving:
43-44-44mm
NIS plade premonteret:
Nej

Værd at vide

Anmeldelser

Ingen anmeldelser. Vær den første der anmelder dette produkt.

Vi er e-mærket