Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Redline Carbon Intelligrip Skin Ski + Move Binding

Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

I en kombination med det bedste af det bedste er denne pakke, som inkluderer Madshus Redline Intelligrip Skin skiene og det nye bindingsystem MOVE fra Rottefella.

De voksfrie egenskaber ved Intelligrip skiene er kendte for at give en problemfri high-end tilgang til at få det bedste ud af de fleste forhold på sporet uden at spilde tid med at tilføje voks. Op ad bakken sikrer Mohair-skin/fellerne godt fæste, og når du skal ned ad bakke ligger hårene ned, hvilket giver gode glide kapaciteter.

Udover dette er Redline skiene kendte for deres egenskaber. De er high-end ski, bygget med en højere camber profil og en sål specifikt designet til blødt sne. Skiene er konstrueret med en triaxial carbon og fiberglas cap, som sikrer god torsionsstivhed og styrke. Derudover har skiene Rohacell skumkerne, som hjælper med at give dæmpende egenskaber og tilføjer styrke og stivhed til skiene uden ekstra vægt.

Det unikke ved dette setup er MOVE bindingerne fra Rottefella. Med et meget techy setup på en NIS 2.0 plade er du nu i stand til at justere din position på skiene med et enkelt twist af en nob.

Denne MOVE nob lader dig justere placeringen, mens du er på skiene. Dette lader dig tune holdningen til at passe til klatring op ad bakke og vil lade dig justere den for højere hastigheder og mere ubesværet glid når det går nedad bakke.. MOVE systemet forsyner skiløbere med 48 mm justering. 24 mm fremad fra midterpositionen og ligeledes fra midten og bagud.

Dette system er allerede godkendt af FIS for alle typer af konkurrence.

Formonteret: NIS 2.0 + Rottefella MOVE Bindinger

Anbefalet Vælg en ski som passer til skiløberens vægt + en skilængde ca 25 cm. højere end personens længde.

Skilængde vs skiløbers vægt:

  • 200 cm - 75 kg - 85 kg
  • 205 cm - 75 kg - 85 kg
  • 205 cm - 85 kg - 95 kg
  • 210 cm - 85 kg - 95 kg
  • 210 cm - 95 kg +

Specifikationer

Binding:
Inkluderet
Sål (Base) Type:
Skind
Voks:
Voksfri
Ski vægt:
1584g (210cm)
Kompatible bindinger:
Rottefella MOVE™
Ski type:
Klassisk
Ski Indsving:
44/42/44mm
Plade premonteret:
Ja

Fra samme mærke

Vis alle

SkatePro