×
Menu

North x William Holm Favs Package

Beskrivelse

Spar op til 30% på dit custom løbehjul, og få en GRATIS SkatePro T-shirt med North x William Holm Favs Package!

North x William Holm Favs Package er en samling af stuntløbehjulsdele i topkvalitet, håndplukket af ingen ringere end vores teamrider William Holm. Denne pakke er skabt til de mest krævende kørere og samler de fineste komponenter fra North Scooters, et mærke, der er elsket af kørere over hele verden. Byg dit skræddersyede setup af disse dele:

  • North Horizon 6,2" G2 dæk: Designet til gadekørsel med rigelig plads til fødderne og bygget til at opfylde kravene på scooterscenen. Vælg mellem forskellige længder, og nyd styrken fra det 3D-smedede kronrør.
  • North Campus SCS G1- eller G2-styre: Disse T-bars er stærke og klar til SCS uden nogen modifikationer, og de er bygget til at modstå de hårdeste shredding-sessioner.
  • North Profile SCS-klemme: Få et stærkt greb om dit løbehjuls kompressionssystem med denne ultra-slanke quad clamp, der er designet til tung shredding.
  • North LH G1 & G2 gafler: Aluminiumsgafler i ét stykke, der er kompatible med hjuldiametre fra 110 mm til 120 mm.
  • North Signal G1 & G2 hjul eller North Fullcore G1 & G2 hjul: Oplev lav vægt, holdbarhed og fremragende trækkraft til alle dine tricks, uanset om det er på gaden eller i skateparken.
  • North Industry & Essential Grips: Find den perfekte balance mellem blødhed og holdbarhed med disse superfede greb.
  • SkatePro Scooter griptape eller North Scooter griptape: Opnå det perfekte greb til dine tricks med disse griptapes, der fås i forskellige farver.

Ikke alene sparer du op til 30% på disse high-end løbehjulsdele, men du modtager også en GRATIS SkatePro t-shirt, for hvorfor ikke repræsentere din yndlingsskateshop med stil?

Med muligheden for at få vores eksperter til at samle det uden problemer, har det aldrig været nemmere at få dit drømmeløbehjul sat op. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af løbehjulsdele i professionel kvalitet med North x William Holm Favs-pakken i dag!

Vis alle

SkatePro