×
Menu

Køb af compression til løbehjul

Et compression-system gør det nemmere at nedjustere det slør der altid vil opstå i et trick løbehjul over tid, ligesom det vil sørge for, at baren kan spinne bedre rundt.

Bemærk der findes også alternative compression-systemer.

ICS

Inverted/Internal Compression System (ICS) kan bruges på de fleste bars & forgafler. Det kan fås i forskellige længder. Det er vigtigt, at compression-bolten får godt fat i gevindet i den stjerneformede møtrik (Starnut).


HIC

Hidden Internal Compression (HIC) bruges ofte sammen med bars der har en stor indre diameter (ca. 32mm). En Shim kan være lavet i plast eller metal og i forskellige længder og udformninger.


SCS

Standard Compression System (SCS) består af en stor clamp som er delt i midten, den ene halvdel er til baren og den anden er til forgaffel. Den nederste del er som regel 28mm hvor den øverste del kan variere alt efter om den skal passe til en standard 32mm eller oversized 34,9mm bar.

Bemærk: Baren må ikke have en slis/udskæring da SCS clampen ikke vil have noget at holde fast i. Skær evt. selv den del af baren væk der har en slis/udskæring, ved at skære i din bar bortfalder garanti / reklamationsret.


IHC

Internal Hidden Compression (IHC) er oftest indbygget i forgaflen. Den er kompatibel med standard størrelse barer med en indvendig diameter på 28mm. I videoen nedenfor illustrerer vi, hvordan du installerer det.

PYTEL (PCS)

Hemmeligheden bag dette system ligger i clampen. Når den øverste del er stram, vil det skålformede design, tvinge den nedre del ned mod headsættet. Dette holder det hele stramt og støjsvagt. I videoen nedenfor illustrerer vi, hvordan du installerer det.

Bemærk: Hvis clampen er malet er det sværere at stramme den på en metal bar. For at få det til at virke optimalt, skal clampen placeres lidt længere nede.

På billedet herunder viser vi hvor langt nede clampen skal placeres, inden Pytel delene monteres:

Sådan skal det se ud når Pytel delene er monteret:

TCS

TCS compression kommer med alle fordelene ved et HIC compression systemet, men med den fordel at du ikke skal bruge værktøj. Det kan helt simpelt strammes til med din hånd, hvilket er derfor det har fået titlen TCS, som står for Toolless Compression System. I videoen nedenfor viser vi kort hvordan man monterer et TCS compression kit.Gå tilbage til Samling af Trick Løbehjul her.
Gå tilbage til Alt om Trick Løbehjul her.

Relaterede produkter

SkatePro