×
Menu

Foldbare Og Justerbare Løbehjul

Værd at vide

Disse løbehjul kan bruges til leg, sjov og transport, og flere af dem er foldbare, så de er nemme at tage med i tasken.

Et løbehjul til transport og leg

Løbehjulene i denne kategori er gode begynder løbehjul, men de er også gode til kortere ture og leg udenfor. De kan bruges af de fleste og er i det hele taget nemme at stå på.
Derfor er det vigtigt ikke at forveksle disse løbehjul med trick løbehjul, der har et kraftigt one-piece design for at kunne holde til hårde slag og stød. Hvis du er mere til et decideret transport løbehjul kan det være en god idé at kigge under kategorien løbehjul med store hjul, da disse hovedsageligt egner sig til transport og desuden er lavet, så de kan bruges af voksne.

Løbehjulets udvikling

De første løbehjul på markedet var ikke af ret god kvalitet og var heller ikke særligt holdbare. Men i slutningen af 1990'erne blev løbehjulet nærmest genopfundet, da der kom en ny type løbehjul i aluminium. Siden er kvaliteten blevet endnu bedre, og de nye løbehjul er lettere og stærkere end tidligere modeller. De kan foldes sammen og justeres i højden og er i det hele taget meget praktiske og strømlinede. Frenzy, JD Bug og Razor er nogle af de brands, der laver gode løbehjul til både leg og transport.

Før du køber et nyt folbart løbehjul, skal du overveje hvem der løbehjulet skal bruges af. Hvis du besøger en legetøjsforretning vil du også kunne finde foldbare løbehjul. Disse er ofte ikke samme kvalitet som dem vi sælger og kan måske have en kort levetid.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser