×
Menu

Beskyttelse Løbehjul

Det rette sikkerhedsudstyr gør dig til en bedre rider

Beskyttelse til løbehjul handler ikke kun om at holde dig beskyttet, når du styrter.

Sikkerhedsudstyr som en hjelm, knæbeskyttere og albuebeskyttere giver dig den selvtillid, der skal til, for at lære nye og mere avancerede tricks, fordi du med beskyttelsen ikke er lige så bange for at falde.

Selv hvis du ikke rrder på rails, boxes, miniramper eller quarters i skateparken er det rigtige beskyttelsesudstyr essentielt.

Hvorfor? Tja, beskyttelse til løbehjul vil reducere risikoen for at komme til skade. Det betyder, at du skal bruge mindre tid på at være skadet og kan bruge mere tid på dit løbehjul.

Nå, hvilket sikkerhedsudstyr bør jeg vælge?

Det er selvfølgelig op til hver enkelt, om man vil benytte beskyttelsesudstyr. Her hos SkatePro anbefaler vi altid, at du bruger en hjelm.

Vælg en skaterhjelm i stedet for en cykelhjelm, når du skal købe beskyttelsesudstyr til løbehjul. En skaterhjelm kan klare flere slag og er designet til også at beskytte baghovedet.

Derudover anbefaler vi altid albuebeskyttere og knæbeskyttere, når du vælger beskyttelsesudstyr.

Beskyttelse til løbehjul, som er godt at have

Vi ser en del ridere, som har tandbeskyttelse på. Hvorfor? Tænker du måske. Tja, det er desværre ret nemt at lande skævt og smadre ansigtet ind i løbehjulets bar. Kort sagt en lille investering, som kan spare dig for en masse smerter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser