×
Menu

Merchandise til løbehjul

Pimp it up - med løbehjul merchandise

Støt dit yndlings løbehjuls-brand ved at sætte klistermærker på dit løbehjul eller andre steder, hvor du føler, der mangler dekoration. Læs magasinerne og hold dig opdateret med hvad der foregår på løbehjuls-scenen eller sæt bannere og plakater op af dit brand for en cool vibe på dit løbehjul.

I denne kategori vil du finde originalt merchandise til løbehjul såsom klistermærker, magasiner, bannere og plakater fra trick løbehjul brands. Du vil også finde SkatePros eksklusive klistermærkeark. Vores grafiske designere skaber normalt et nyt klistermærke én gang om året, så vær sikker på at få dine fingre på det nuværende klistermærke, før det er for sent.

Et banner er et godt stykke merchandise til løbehjul

I banner-sektionen har vi store bannere fra de fleste løbehjuls-brands, som vi sælger her hos SkatePro. Løbehjuls-bannerne købes normalt af meget dedikerede riders, club og events som vil flashe deres kærlighed og hengivenhed til deres sport.

Alle bannerne er ret store, og de vil være synlige fra lang afstand - hvilket sørger for, at alle ved, hvor de kan finde dig eller dit skate event.

Merch til løbehjul er også en god gave at give til en, som elsker at stå på løbehjul, men som allerede har hvert stykke hardware til løbehjul, som de nogensinde kunne ønske sig - En gave til barnet der har alt.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser