×
Menu

Løbehjul

Værd at vide

Løbehjul for enhver smag

Der er sket meget siden genopfindelsen af de "moderne" løbehjul tilbage i slutningen af 1990'erne, hvor de nye løbehjul, som var fremstillet af aluminium kom ind på markedet. Disse løbehjul var sammenfoldelige og meget praktiske, hvilket gjorde dem meget populære.

Men da trick løbehjul blev en populær sport, så løbehjulsindustrien et behov for stunt løbehjul, der er designet til at lave tricks i skate parks og i gaderne

I dag er løbehjuls kvalitet og teknologi både langt væk fra de tidlige 90'ers modeller.

Du kan stadig få foldbare og justerbare løbehjul, som stadig er populær til pendling. Når det kommer til trick løbehjul, der er beregnet til at lave tricks, fremstiller de mærker vi sælger, komplette løbehjul og løbehjulsdele i høj kvalitet, som imødekommer kravene fra både pro riders og nybegyndere

Trick løbehjul

Trick løbehjul bruges typisk i skateparks, byområder og parkeringspladser. Det er en teknisk og udstyrskrævende sport, og trick løbehjul udsættes for massivt pres og slitage. Ingen stunt løbehjul varer evigt, men moderne trick løbehjul meget holdbare, og udvalget er bredt. De er forstærket og designet, med holdbarhed i mente. Du kan også finde en bred vifte af dele, som du kan bruge til at samle dit helt eget unikke trick løbehjul. Samlede custom trick løbehjul består typisk af specifikke dele fra forskellige mærker, samlet af eksperter.

Løbehjul med store hjul

Til transport anbefaler vi løbehjul med store hjul (120 mm eller større). Disse løbehjul er normalt designet til voksne, men kan også bruges af børn. De kan ofte foldes og er derfor lette at medbringe i et tog, i skolen eller på arbejdspladsen. Store hjul er mindre følsomme over for uregelmæssigheder i vejen, de har mere retningsstabilitet og de ruller hurtigere end små hjul.

Hvis du vil lære mere om løbehjul, kan du læse vejledningen: Køb af løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser