×
Menu

Custom Scooters

  Filter
Total højde
Compression type

Værd at vide

Skil dig ud fra mængden med en custom scooter

På denne side kan du se vores store udvalg af custom trick løbehjul. Custom løbehjul er det perfekte valg til dig, som ønsker det stærkeste set-up med dele fra forskellige mærker. Så er du sikret god kvalitet og holdbarhed, mens du kan matche dele med din personlige stil.

Hvad med det svære trick, du altid gerne ville prøve, men ikke turde? En custom scooter kan give dig mere selvtillid til at prøve det trick. Der er kun få udgaver af hvert custom løbehjul, så du kan også være sikker på at skille dig ud fra mængden i den lokale skatepark.

Custom løbehjul - Match din højde og stil

Alle dele på et custom løbehjul er nøje udvalgt for at gøre det så holdbart som muligt. Du kan derfor finde forskellige set-ups med forskellige compression-systemer, der passer til lige præcis din kørestil og din højde. En custom scooter er også et godt valg til høje riders, der kan opleve vanskeligheder med at finde et holdbart løbehjul hos almindelige forhandlere. Vores custom trick løbehjul er generelt tilgængelige i størrelserne 79 cm til 98 cm.

Custom løbehjulene bliver hentet ind og samlet af vores eksperter i vores værksted, så de er klar til at tage ud af boksen og i brug med det samme, du modtager det.

Byg dit eget custom løbehjul

Vi anbefaler dig at tage et kig på vores “Byg selv løbehjul”-funktion, som er et fremragende værktøj til at sammensætte dit eget trick løbehjul, hvis du vil mikse og matche mellem stil og mærker. Det er især smart, hvis du ikke kan finde en custom scooter, som lige er dig.

Komplette løbehjul til fair priser

Hos SkatePro tilbyder vi også komplette løbehjul, hvor alle delene er lavet af den samme fabrikant. Komplette trick løbehjul er meget velegnede til begyndere, som lige vil smage på det at køre løbehjul, såvel som til de allerede mere avancerede riders. Det er også en god måde at holde sig inden for budgettet, idet det vil være dyrere at vælge hver enkelt del separat. Se de mere almindelige trick løbehjul her.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser