×
MENU

Skateboard dele og tilbehør

Værd at vide

Skateboard reservedele og tilbehør - alt til dit board

På siderne i denne her kategori finder du skateboard dele og skateboard hardware som skateboardhjul, griptape, trucks og kuglelejer, som du kan sammensætte, som du har lyst og på den måde skræddersy dit eget board.

Du finder også skateboard hardware som værktøj, hvilket er rigtig godt at have, når du skal samle og vedligeholde dit board. Så kan du sikre, at det altid er strammet ordentligt og du har nemt ved at skifte hjul og andre dele i skateparken. Du kan også finde andet skateboard hardware som skate wax, som du kan bruge til at få en mere glat overflade, så det bliver nemmere at grinde.

Skateboard dele til at optimere dit board

Du kan faktisk starte fra bunden i denne kategori og bygge dit helt eget setup, fordi kategorien indeholder hver en del, som du får brug for, for at bygge et high-end skateboard. Hvis du gerne vil det, er det altid en god idé at starte med at vælge et deck.

Efterhånden er de fleste skateboard dele kompatible med hinanden, men hvis du er i tvivl om, hvorvidt to dele passer sammen, er du mere end velkommen til at give vores kundeservice et kald. Et af vores mest populære skateboarddele i øjeblikket er en SkaterTrainer 2.0.

Skatertraineren er faktisk "bare" fire specifikt designede elastikker, som passer perfekt på ethvert skateboardhjul. Det kan være med til at reducere den tid, som du skal bruge på at lære nye flips og tricks en hel del, fordi du ikke behøver at løbe efter dit skateboard og kan bruge mere tid på at forfine dine tricks.

SkatePro