×
Menu

Skateboard Dele og Tilbehør

Værd at vide

Hvilke skateboard dele har jeg brug for?

Skateboard dele kan bruges til at give dit skateboard et friskt look, men de kan også bruges til at skifte slidte dele ud. Dermed kan du både give dit skateboard et personligt præg og forbedre oplevelsen af at stå på skateboard. Skateboard dele inkluderer alt, hvad du skal bruge til at modificere og opgradere dit skateboard - griptape, kuglelejer, spændeskiver og risers. Selvom det måske ikke er alle, der kender til disse dele på et skateboard, så spiller de en afgørende rolle i forhold til, hvordan det er at køre på dit skateboard.

Opgradering af skateboards

Et skateboard består af adskillige dele. Med dit griptape kan du få dit board til at skille sig ud visuelt, men griptape er også helt essentielt i forhold til at give dig et godt grip. Det er især en stor hjælp, når du begynder at lave fliptricks og andre tricks. Skateboard kuglelejer hjælper dine hjul med at dreje, og sørger for at dit board kan rulle. Lad os ikke glemme skateboard møtrikker og bolte. Bolte til almindelige skateboard setups fås i følgende længder: ⅞ (22.2mm) 1” (25.4mm) 1,25” (31.75mm) og 1,5” (38.1mm).

Med de rette dele er det muligt at bygge et skateboard op fra bunden. Hvis du gerne vil opgradere dit skateboard, og er usikker på, hvordan man gør, så tag et kig på vores guide Sådan samler du et skateboard.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser