×
Menu

Skateboard dele og tilbehør

Værd at vide

Skateboard dele - alt til dit board

På siderne i denne kategori finder du skateboarddele og andre reservedele som skateboardhjul, griptape, trucks og kuglelejer, som du kan sammensætte, som du har lyst og på den måde skræddersy dit eget board.

Du finder også dele til skateboard som for eksemepel værktøj, hvilket er rigtig godt at have, når du skal samle og vedligeholde dit board. Så kan du sikre, at dine skateboarddele altid er strammet ordentligt, og du har nemt ved at skifte hjul og andre reservedele i skateparken. Du kan også finde andre skateboarddele som voks til skateboard, som du kan bruge til at få en mere glat overflade, så det meget bliver nemmere at lave grind tricks.

Skateboard dele til at optimere dit board

Du kan faktisk starte fra bunden i denne kategori og bygge dit helt eget skateboard, fordi kategorien indeholder hver en del, som du får brug for, for at bygge et high-end skateboard. Hvis du gerne vil det, er det altid en god idé at starte med at vælge et deck.

Efterhånden er de fleste skateboarddele kompatible med hinanden, men hvis du er i tvivl om, hvorvidt to dele passer sammen, er du mere end velkommen til at give vores kundeservice et kald.

SkatePro