×
Menu

Cruiser Boards

Værd at vide

Cruiserboards er bekvemme transportmidler

Cruising er en skateboard-disciplin, der handler om at bevæge sig omkring på sit skateboard - helst på en afslappet måde med smidige sving og behagelige hastigheder. Til cruising er det oplagt at bruge et cruiserboard. I byerne ser man flere og flere, der bevæger sig omkring på cruiserboards. En vigtig grund til dette er, at de ikke fylder så meget som longboards. Da cruiserboards er mindre end longboards, er de lettere at manøvrere omkring blandt fodgængere og biler, og samtidig er det let at have dem under armen, når man ikke ruller på dem.

Cruiser skateboarding er en begyndervenlig sport

Cruiserboards er perfekte til begyndere, og de er ofte lettere at køre på end almindelige skateboards. På grund af de større og mere eftergivende hjul er cruiserboards gode til at blive komfortabel med at have et skateboard under fødderne. Det er ikke helt umuligt at lave tricks på cruiserboards, så man kan også bruge dem som en mellemting mellem et longboard og et skateboard, hvis man er usikker på, hvilken disciplin, man helst vil dyrke.

En anden grund til at skateboard cruising er en sport, der egner sig godt til begyndere er, at man kan komme i gang uden at bruge hele sin opsparing. Det kræver nemlig ikke andet end noget beskyttelsesudstyr og et cruiserboard. Hvis du er interesseret i en skateboard cruiser, kan du tjekke vores guide til køb af cruiserboards, så du kan blive i stand til at træffe et oplyst valg.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser