×
Menu

Longboards

Værd at vide

Longboards - Surfing på hjul?

Et longboard er en længere version af et skateboard, som i almindelighed er mellem 90-120 cm lang. Longboards er perfekte til at cruise eller køre downhill med eller som transportmiddel. Et longboard giver en blødere og lettere køre oplevelse end et almindeligt skateboard, og carving integrerer elementer fra surfing og giver en surf-lignende oplevelse. Det er også en af grundende til at det nogle gange bliver omtalt som asfalt surfing.

Longboard typer

Der er flere forskellige typer af long boards på markedet, der kan bruges til forskellige ting. De er kendetegnede ved forskellige karaktertræk, som deck design, flex patterns og samling af truck. Overordnet er der disse forskellige typer af longboards:

Cruiser longboards - til cruising og transport

Cruiser longboards er ofte designet i surfboard-lignende forme, f.eks. med en pintail, og de egner sig godt til surfy rides og cruising.

Dancers longboards - slip din indre kunstner løs

Dancers longboards er perfekte til at udforske det at danse på dit long board. Samtidig udvikler det din balance, og er ideelt til at tage på længere ture med.

Freestyle longboards - tilføj tricks til dit cruise

SkatePro anbefaler et freestyle board, hvis du ønsker at lave tricks.

Freeride longboards - til slides og tricks

I freeride vil man gerne lave slides og tricks enten downhill eller på plane overflader. Freeride kan minde meget om downhill, men adskiller sig ved at være mere trickorienteret.

Downhill longboards - til speed og slides

Et downhill longboard er det rigtige for dig, hvis du ønsker at køre downhill i høj fart, eller hvis du blot ønsker et board med høj stabilitet.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser