×
Menu

Longboard & Skateboard Beskyttelse

Bør jeg have beskyttelsesudstyr på, når jeg skater?

Beskyttelsesudstyr til skating er helt afgørende for din sikkerhed, når du står på skateboard eller longboard. Uanset om du er begynder eller allerede er en erfaren skater, er beskyttelse vigtigt for at holde dig sikker, så du kan fokusere på din skating. Alle skatere falder en gang i mellem, og derfor giver det god mening at bruge beskyttelse, så man kan skate med ro i sindet.

Derudover kan beskyttelse give dig en følelse af sikkerhed, som kan hjælpe dig med at lære nye tricks eller at nå højere hastigheder på skateboard. Selvom du muligvis ser professionelle skatere uden beskyttelse, er beskyttelsesudstyr til longboarding og skateboarding et must til begyndere.

Forskellige former for skateboard beskyttelse

Det mest almindelige beskyttelsesudstyr til longboarding og skateboarding er skaterhjelm, crash pants og knæ-, albue og håndledsbeskyttere. Hjelme er vigtige for at beskytte hovedet, og det er vigtigt at hjelmen sidder tæt omkring dit hoved.

Man kan få skateboard knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere, og det er muligvis det beskyttelsesudstyr, du kommer til at bruge mest. Indenfor longboarding er det normalt at have et par handsker på, som beskytter dine hænder, når du carver.

Er du bekymret for om beskyttelsesudstyr vil ødelægge dit skaterlook? Bare rolig, moderne beskyttelse er ofte udviklet i et stilet og minimalistisk design, som vil sikre, at folk lægger mere mærke til din skating end til din beklædning.

Hvis du leder efter beskyttelse til andre former for action sport, kan det være, at du finder noget i vores udvalg af BMX beskyttelse eller løbehjuls beskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser