×
MENU

Beskyttelse - Boards

Skateboard beskyttelse - stay safe

Beskyttelse til skateboard er vigtigt, det ved du jo godt. Uanset hvad folk siger, så ved vi godt allesammen, at skabeboard beskyttelse findes af en grund. De skal sørge for at holde dine kropsdele intakte. Hovedsagen er, at du kan blive ved med at skate så længe som muligt uden skader. Som man siger - better safe than sorry!

Beskyttelse til skateboard, longboard og meget mere

I denne kategori finder du alt, hvad du har brug for, for at undgå de mest almindelige skader på skateboard og longboard. Ja, vi har specifik beskyttelse til longboard også, ligesom handlsker til downhill slides. Du kan få alt, når det kommer til beskyttelsesgear - fra knæ og albuebeskyttese, håndledsbeskyttere eller 3-pak beskyttelsessæt med alle 3 dele inkluderet til crash pants og hjelme.

Beskyttelsesudstyr holder lægen for døren

Det er altid bedre at være ordentligt udstyret i stedet for at skulle et besøg til lægen. Specielt når du var lige ved at naile et kickflip.

Skateboard og longboard beskyttelse har specifik certificering og er en anden slags, sammenlignet med for eksempel cykelhjelme. Du kan være sikker på, at alt beskyttelsesudstyr i denne kategori er til begge sportsgrene.

e-mærket