×
Menu

Cruiser board tilbehør og dele

Penny board tilbehør & cruiser board tilbehør

I denne kategori finder alle de reservedele, du skal bruge for at vedligeholde dit Penny board, cruiser board eller cruiser skateboard. Derudover finder du al slags tilbehør til Penny boards og cruiser boards. En af de mange produkter, du finder er forskellige typer klistermærker, som du kan bruge til at sætte et personligt præg på dit Penny board og cruiser skateboard. Leder du efter en måde at få et bedre grip på dit Penny board? Så har du heldet med dig, fordi vi har også grip tape i alle salgs farver - designet specielt til Penny boards

Bushings: En lille, men vigtig del.

De er muligvis små, men bushings har stor betydning for at give dig en komfortabel følelse samt kontrol, når du er ude at cruise på dit Penny board eller cruiser board. Vælg hvilket sæt af bushings, der passer din kørestil, og du vil med det samme opleve en forbedring, når du kører. På denne side, finder du bøsninger i forskellige farver fra brands som Penny, Enuff, Venom, Riptide, Independent og Reflex.

Nogle af vores bushings kommer med skiver og nogle kommer uden. Hvis du skal bruge skiver til dit Penny board eller cruiser board, så kan du også finde dem er.

Hold liv i dine kuglelejre

En anden vigtig del, som muligvis umiddelbart ikke virker så vigtig for nogle, er afstandstykker eller spacere - men faktisk er de afgørende for at holde kuglelejerne på plads inde i hjulet. En god kvalitetsspacer giver dig en flydende tur og forlænger levetiden af dine lejer. I denne sektion, finder du kvalitets afstandstykker fra Enuff der passer til dit Penny board og cruiser board.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser