×
Menu

Reservedele til cruiserboards og pennyboards

Perfektioner dit setup med reservedele til cruiser- og pennyboards

I denne kategori finder du en masse forskellige produkter, der kan bruges til at opgradere dit penny- eller cruiserboard. Det er altid nyttigt at have nogle reservedele parat - uanset om du står på penny eller cruiser. Selvom man sjældent tænker på dem, kan små dele som møtrikker, bolte, bushings og pivot cups have afgørende betydning for vedligeholdelsen af dit setup.

Hvis du gerne vil give dit cruiserboard et nyt look, eller, hvis dit griptape er ved at være slidt, kan du med fordel sætte et nyt på. Hvis dit board ikke ruller så effektivt mere, og du har forsøgte at rense dine cruiserboard kuglelejer, kan det være, at det er blevet tid til at købe et nyt sæt.

Kan man bruge sit almindelige skateboard som cruiserboard?

Ja! Selvom cruiserdecks har en anden form end almindelige skateboard decks, er det muligt at tilpasse sit skateboard, så det bliver mere cruise-venligt. Du kan for eksempel montere dine trucks med større afstand, så de sidder så langt ude på boardet som muligt.

Et andet vigtigt aspekt ved at skabe cruiser-følelsen er, at montere nogle større og blødere hjul, der er lavet til smooth rides på gaderne. Hvis du føler, at det er blevet tid til at få fat i nogle nye hjul, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af hjul til cruiser skateboards. Hvis du monterer nogle større hjul på dit setup, bør du også skaffe nogle riser pads for at nedsætte risikoen for wheel bites.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser