×
Menu

Reservedele til cruiserboards og pennyboards

Opgrader dit setup med reservedele til cruiser- og pennyboards

I denne kategori finder du en masse forskellige produkter, der kan bruges til at opgradere dit penny- eller cruiserboard. Det er altid nyttigt at have nogle reservedele parat - uanset om du står på penny eller cruiser. Selvom man sjældent tænker på dem, kan små dele som møtrikker, bolte, bushings og pivot cups have afgørende betydning for vedligeholdelsen af dit setup.

Hvis du gerne vil give dit cruiserboard et nyt look, eller, hvis dit griptape er ved at være slidt, kan du med fordel sætte et nyt på. Hvis dit board ikke ruller så effektivt mere, og du har forsøgte at rense dine cruiserboard kuglelejer, kan det være, at det er blevet tid til at købe et nyt sæt.

Kan man lave sit skateboard om til et cruiserboard?

Ja! Cruiser decks har som regel anderledes former end almindelige popsicle skateboard decks, men du kan sagtens lave et almindeligt skateboard om til et cruiser setup. For at opnå nogle af de egenskaber, der kendetegner et cruiserboard, kan du montere nogle større og blødere hjul. For at få plads til de større hjul, er det sikkert nødvendigt med et par risers.

I vores udvalg af risers til cruiserboards kan du finde de dele, der skal til for at mindske risikoen for wheel bites, og i vores udvalg af cruiser hjul finder du en masse flotte hjul, der er perfekte til cruising. Hvis du gerne vil carve, pumpe og lave skarpe sving, kan du se dig om efter et par trucks med reverse kingpin i vores udvalg af cruiser trucks.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser