×
Menu

Race BMX sadler

  Filter
Farver
Mærker
Sæde
Sadelpind længde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Hvilket BMX-cykel sadel skal jeg vælge?

Et BMX-race tager ikke mere end mellem 30-40 sekunder. Race BMX riders bruger sjældent deres BMX-cykel sæder til at sidde på, mens de kører.

Det hovedsagelige formål med BMX-cykel sædet er at undgå at rider'en bliver spiddet af BMX'ens frame ved landing efter et stort jump eller racing over rollers.

Siden det overordnede tema af race BMX-cykler er at spare vægt, er sædet også minimeret så meget som muligt.

Et typisk race BMX-sadel er en tynd plastik eller nylon shell med absolut ingen komfort. BMX-sædet her virker som en frame/hjul guard, som beskytter kørerens bagdel mod hårde slag.

Alligevel er der ret mange forskellige sadler på markedet. De fleste race BMX-riders sigter efter et BMX-sadel med lavest mulig vægt, men nogle riders bruger deres race BMX-cykler til transport. Hvis dette er tilfældet for dig ville det være en god idé at have et behageligt reservesæde i dit repertoire.

I vores udvalg af race BMX-sæder vil du finde modeller og designs fra brands såsom BSD, Ciari, Cult, Eclat, Fiend, Haro, Odyssey, Premium, Shadow, Simple, Staats, Subrosa og Wethepeople.

Sadelpind

Sadelpinden er det rør der forbinder din BMX-cykel sadel til cyklens frame. De fleste BMX-cykel sadelpinde er justerbare, så du kan tilpasse sædet til din højde. I denne kategori kan du finde sadelpinde til både tripod og pivotal sæder. Sadelpindene du kan finde i vores udvalg er lavet af aluminium til at holde vægten så lav som muligt.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser