×
Menu

BMX sadler og dele

Hvorfor er race BMX sadler hårde?

Grunden til at sadler til race BMX er så hårde, er, at de ikke er designet til, at man skal sidde så meget på dem, når man kører. De er smalle og tynde og lavet af let plastik, så de føjer så lidt vægt som muligt til dit setup. I BMX racing står man for det meste på pedalerne, så en blød og tyk sadel i læder er overflødig. En af de vigtigste grunde til, at man alligevel bruger race BMX sadler er, at det beskytter rytteren i forbindelse med landinger.

I denne kategori finder du også BMX sadelpinde og sadelklemmer. Når du vælger en saddelpind, skal du huske at tjekke, om den er kompatibel med dit race sæde. Pivotal race seats og pivotale sadelpinde er det mest populære valg, men der findes også combo, railed tripod og stealth sadelpinde.

Når du skal finde en sadelpind, vil du opdage, at de forskellige modeller ofte fås i forskellige længder. Da BMX riders har tendens til at placere deres race BMX sæde så lavt som muligt, er længden ikke nødvendigvis så afgørende. De fleste sadelpinde er ikke særligt lange, og hvis en kort sadelpind passer ind i dit setup, vil den helt sikkert kunne monteres forsvarligt.

Hvis du gerne vil se mere fra vores udvalg af produkter til race BMX, kan du fx gå på opdagelse i kategorien BMX race cykler for at se komplette cykler og reservedele til race BMX.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser