×
Menu

BMX hjul og dele

Kør hurtigere med hjul til race BMX

I BMX-racing bruger man nogle andre hjul, end man gør i freestyle BMX. Race BMX hjul er lavet til at være så lette som muligt, uden at gå på kompromis med robusthed, da begge disse egenskaber er enormt vigtige i BMX-racing.

Et komplet hjulsæt omfatter race BMX nav, eger og fælge. De bedste race BMX fælge er lavet i lette legeringer eller carbon, og så er de dobbeltbundede. Når man køber et nyt hjul er der ofte allerede monteret BMX fælgbånd, som er et vigtigt beskyttende lag mellem fælg og slange.

Hvilken størrelse race BMX hjul skal jeg vælge?

Hjul til BMX-racing fås i størrelser, der ligger mellem 12 og 24 tommer. Hjul på mellem 12 og 18 tommer er til børn, og hjul på mellem 20 og 24 tommer er til voksne. Hjul til BMX-racing, der er større end 24" er bedst egnede til høje personer, eller til folk, der har en mindre aggressiv kørestil.

Hvis du køber et hjulsæt, skal du bruge race BMX slanger og race BMX dæk, så hjulene kan blive helt klar til at komme ud og køre. Hvis du skal montere dele og udføre reparationer på din cykel, er det også vigtigt, at du har det rette værktøj til race BMX.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser