×
Menu

BMX - hjul & dele

Værd at vide

Alt hvad du skal bruge til opgradering af BMX-hjul

Der er mange, der vælger at opgradere hjulene på deres BMX-cykler. Hjulene har stor indflydelse på dit setup, og derfor kan der være mange gode grunde til at skifte dem ud. Samtidig er der også mulighed for at skifte de enkelte komponenter på sit BMX-hjul, så man kan optimere hjulets egenskaber til sine personlige behov.

En let og overkommelig opgradering af hjulene kan bestå i at skaffe nogle nye BMX-dæk. Alt fra dækmønster til dækkets form og vægt har indflydelse på, hvordan det føles at køre på cyklen. Hvis du for eksempel kører street, kan det være, at det giver mening at skaffe et glattere dæk med en bredere overflade.

Det kan også give mening at skifte fælge. Hvis din BMX oprindeligt blev leveret med enkeltbundede fælge, kan en opgradering til dobbeltbundede fælge være med til at booste robustheden af dit setup, så du uden bekymringer kan sætte nogle endnu vildere tricks.

Derudover finder du alt, hvad du skal bruge til at opdatere dine hjul - inklusiv slanger, nav og hub guards - i denne kategori.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser