×
Menu

Race BMX hjul

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Nav

Det rigtige valg af BMX race hjul kan gøre hele forskellen mellem at vinde og tabe

Spørg enhver race BMX rider om hvor vigtig en god start er, og de vil sikkert fortælle dig at Snap, som det hedder, er forskellen mellem at vinde og tabe et BMX race. Fordi accelerering ud af start gates er vigtigt i Race BMX har mange riders en tendens til at vælge et let og aerodynamisk BMX race hjul til at få det maksimale ud af hvert skridt på pedalen.

For at barbere et ekstra kostbart gram af deres cykel har race BMX riders en tendens til at bruge rims med færre spokes. Dette er på bekostning af styrke, og smallere rims, så du skal være opmærksom på at Race BMX hjul ikke vil tage det samme abuse som freestyle og jump hjul vil.

Så hvilken størrelse af Race BMX cykelhjul skal jeg vælge?

Selv om BMX hjuk er produceret af 12"-20" er den mest normale størrelse til race BMX hjul 20". Størrelserne 12"-18" er hovedsageligt produceret til børn og unge teenagers.

Bemærk: Det er vigtigt, når du skifter hjul hub'en at spoke hole count er det samme som på dens rim - 36 og 48 huller kan ikke blandes.

Det er vigtigt at notere at de tyndere BMX dæk og rim størrelser (20 x 1 1/8-3/8 og 24 x 1 1/8-3/8) ikke er udskiftelige med hinanden eller med 20 x 1.5 eller 1.75 dæk og rims.

Forlæng livstiden på dine tuber.

Ved at bruge et stykke rim tape til dine Race BMX hjul kan du beskytte dine tuber mod de skarpe kanter på spoke hullerne. Ved at bruge dette billige "stykke" gummibånd vil du reducere risikoen for at få et punkteret dæk.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser