×
Menu

Race BMX kranksæt

  Filter
Mærker
Krankboks

Det rette kranksæt er lig med mere fart

I race BMX handler det hele om acceleration. Fra du kommer af sted fra start til du krydser målstregen. Den hurtigste rider vinder.

Kranksættet er en afgørende del af at udvikle fart på en race BMX. Kranksættet hjælper med at overføre kraft fra riders ben til kædehjulet. Mange BMX riders tænker aldrig på, at der er forskellige størrelser af kranksæt, men det er nemt at finde ud af, at mindre krankarme vejer mindre. Lange pedalarme giver mere leverage, hvilket tillader højere gearing og dermed mere fart.

Et kranksæt til race BMX er typisk lavet af let, men dog hård aluminium i en holdbar konstruktion.

Kranksæt til race BMX er typisk lavet som en 2-piece konstruktion, idet denne konstruktion tillader den laveste vægt muligt.

Bemærk: Det er vigtigt at vælge et kranksæt, som er kompatibelt med bundbeslaget i dens frame. Størrelsen kan findes i specifikationerne.

Hold dit kranksæt i god stand

Som med alle dele på din cykel er det vigtigt at tage dig godt af dit kranksæt. At sørge for at dit kranksæt er strammet korrekt og godt smurt er vigtigt for din ydeevne.

Vær opmærksom!!! Hvis du strammer dit kranksæt for meget vil det være svært at bevæge pedalerne rundt, men hvis du ikke strammer dem nok op, vil du risikere at dine krankarme vil falde af, hvilket kan resultere i, at du styrter.

I tvivl om hvor du strammer dit kranksæt? Tjek instruktionerne fra fabrikanten ud eller kontakt vores BMX eksperter her hos SkatePro.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser