×
Menu

Race BMX styr

  Filter
Farver
Mærker
Styr højde
Styr brede
Bar materiale

Find den rigtige Race BMX Bar

Race BMX styr er normalt højere end BMX styr til Freestyle cykler.

Styr til race BMX cykler fås i forskellige modeller og størrelser. Både højde og bredde af Race BMX cykelstyr måles i tommer. De fleste BMX styr er 8 til 10 tommer høje og 28 til 30 tommer brede.

Race BMX styr er lavet af enten aluminium eller tungere ståltyper. De fleste BMX styr til freestyle cykler er lavet af stål, mens de fleste race BMX styr er lavet af aluminium for at holde cyklen så let som muligt.

Skal jeg vælge en 2-piece eller 4-piece BMX bar?

Der er to grundlæggende måder, BMX styr er konstrueret - 2-piece eller 4-piece styr.

2-piece BMX styr er lavet af 2 stykker af stål eller aluminium rør. Dette er normalt en lettere konstruktion. Den 2-delte bar er normalt den stærkeste konstruktion, fordi den kun har to svejsninger.

4-piece styr er lavet af 4 stykker af stål eller aluminium rør. Disse er ofte lidt tungere end et 2-piece styr, men det giver et unikt design til race BMX cyklen, som nogle riders prioriterer.

Så hvis dit hovedmål er at få vægten af ​​din cykel så lav som muligt, skal du nok gå efter en 2-piece BMX bar. Hvis du vil give din cykel et mere retro og stilfuldt udseende, ville et 4-piece styr være dit valgte våben.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser