×
Menu

BMX styr og dele

Værd at vide

Bevar kontrollen med det rette BMX styr

At have et setup, der reagerer præcis som man ønsker, er enhver BMX-riders ønske. Derfor er det vigtigt at have styr på sin styring. Som alle dele på BMX-cyklen, er de dele, som styringen består af, bygget med to primære fokuspunkter: robusthed og holdbarhed.

Selvom du kommer til at foretage dine sving med styret, er der mange andre dele, der har betydning for styringen end selve styret. For eksempel er din forgaffel afgørende for, hvor hurtige sving, du kan lave, og topcappen hjælper med at holde dit headset på plads, og sikrer, at dit styr kan rotere frit.

Kan BMX-styr hæves?

I de fleste tilfælde, ja! Du skal naturligvis bruge noget BMX-værktøj og en unbrakonøgle. Først skal du undersøge, om du kan justere din frempind. Hvis det er en mulighed, skal du løsne skruerne, der holder frempinden på plads. Når du har gjort det, skal du fjerne frempinden fra styrrøret

Dernæst skal du justere dit styr til det sidder i den højde, du foretrækker. Dette kan du gøre ved hjælp af spacere. Brug det antal spacere, der er nødvendigt for at få dit styr og frempind op i en passende højde.

Når du er tilfreds med højden, skal du montere frempinden igen. Til sidst skal du sikre, at styret ikke sidder skævt på forgaflen. Hvis du ikke er i stand til at få styret til at sidde højt nok, kan du overveje at skaffe en højere bar, og du kan også skifte til en top load frempind, da det også giver ekstra højde.

Vil du gerne vide mere om, hvordan man håndterer sit styr? Tjek vores videoguide til montering af BMX styr.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser