×
Menu

BMX tilbehør

Værd at vide

BMX tilbehør til freestyle og race

Her kan du se vores store udvalg af accessories til både freestyle og race BMX. Vi har alt fra vandflasker til cykellygter, og vores inventar skifter regelmæssigt, så det er en god idé at være hurtig, hvis man gerne vil være sikker på at få et bestemt produkt.

Puder til BMX-styr, såkaldte handlebar pads, er blandt de mest populære produkter i denne kategori. BMX-pads til at placere på stellets top tube er en simpel og prisvenlig måde at sørge for lidt ekstra beskyttelse af stellet samtidig med, at de kan bruges til at skabe et personligt visuelt udtryk.

Hvis du er den type BMX-rider, der har behov for at være sikker på, at du altid har et par ekstra reservedele, kan en BMX frame bag være en god idé. Det er en taske, som du monterer på cyklens stel, og den kan blive siddende imens du kører. Nogle tasker kan både monteres på stellet og styret alt efter præferencer.

Hvis du har brug for noget værktøj til at reparere eller opgradere dit setup, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af BMX værktøj.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser