×
Menu

Mini BMX dele og tilbehør

  Filter
Mærker
Aksel diameter

Her finder du alle de mini bmx dele, som du skal bruge til at vedligeholde din Mini rocker BMX cykel. Du finder også en masse mini bmx udstyr, så som pedaler og grips i forskellige designs og farver, som kan give lidt ekstra personlighed til din mini BMX.

Naturligvis har vi alle de dele du skal bruge for at vedligeholde din Mini rocker BMX. I denne kategori finder du alle de mest basale dele, så som tandhjul, kranksæt, for og bag aksler, headsets og mange flere mini bmx dele. Det er også her du skal kigge, hvis du har brug for pegs til din mini bmx, eller et nyt sæde.

Gør det personligt

Det er også her du skal lede hvis du gerne vil sætte dit eget personlige præg på din Mini Rocker. Vi har også mange mini bmx dele, som kan give lidt ekstra personlighed til dit setup, så som pedaler i alle regnbuens farver, samt fede grips til dit styr. Vi har endda et 4-piece styr i neochrome!

En pose med guld

Lad os være ærlige; Hvis du bruger din mini Rocker hver dag i mange timer, risikere du at den kan blive slidt på den ene eller anden måde. Med et reparations kit, behøver du ikke tage hjem fra skateparken, bare fordi dine pegs er løse eller dine hjul skal have luft.

I denne kategori finder du alle de essentielle dele til dit reparations kit, så som unbraconøgler og luftpumper, som begge er lavet til at passe i en lille rygsæk - De er perfekte til at have med når du skal ud og bruge dagen på din Mini Rocker BMX.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser