MENU
×
Tilbage |

Globber My Free 4 in 1 Børne Løbehjul

DKK 849,-
Globber løbehjul

Værd at vide

Zoom
Vælg farve 
Blå
Lyserød
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Designet på basis af den populære Globber My Free 1C - 4-i-1-versionen leveres med et sæde, som nemt kan monteres der hvor styret normalt sidder. Dette forvandler den til en fin løbecykel. Dertil kan man yderligere sætte styret fast i selve sædet og dermed hjælpe den lille med at komme afsted. Sædet kan monteres med enten en kort eller lang stang, som gør at sædehøjden kan justeres.

De sidste to valgmuligheder er enten et børne løbehjul med et lavt eller højt styr.

Løbehjulet er bygget med en lav deck højde og et stabilt 3-hjuls design. Forhjulene kan låses med et tryk på en knap, for at deaktivere muligheden for at dreje. Dette gør det let at bruge for nybegyndere.

Det er hurtig at skille ad, for nem transport.

Specifikationer

Total højde:
67.5 - 77.5cm
Hjuldiameter:
80mm, 120mm
Deck design:
2-delt
Maks. brugervægt:
50kg
Materiale:
Plast
Bar materiale:
Aluminium
Hjulprofil:
Spids
Kerne materiale:
Nylon
Kugleleje præcision:
ABEC-5
Bremse type:
Flex Fender
Samling:
Delvis samlet
Anbefalet fra:
3 år
 

Værd at vide

Anmeldelser

Super løbehjul, min datter fik den til hendes 2 års fødselsdag og det var et hit med det samme.. Hun kunne både bruge "cyklen" og løbehjulet med det samme..
Steffanie Ehrhorn
26-10-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rigtig god kvalitet, den er nem at samle og kan let tages med overalt. Min 2-årig er vild med den, og de andre børn på vejen syntes den er super sej, så den bringer meget lykke her. Vi benytter os af sædet så hun kan bruge den som gå-cykel, stangen kommer med når hun skal køres, og selv når man går bagved er den meget nem at styre. Vi glæder os til at bruge den mange år frem som løbehjul.
Kathrine Bundgaard
26-05-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
super, nem at samle og skille ad. Stor jubel hos vores to-årige
Kristina Marckmann
17-10-2015
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Perfekt sparkesykkel for vår datter på 18 mnd. Foreløpig bruker hun setet, men denne kan hun jo ha i flere år fremover. Et supert produkt som vekker stor begeistring i gaten! Kan absolutt anbefale det til andre.
charlotte nordnes-jensen (Stabekk)
12-05-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
The globber is a brilliant first scooter. The seat / handle / normal scooter are easy and quick to change between. The buttons to turn tilt steering on and off are also very easy and quick to do. Very pleased and a step above the mini micro scooter with greater functionality and the ability to adjust the handle bar. Great service and quick delivery from Skatepro including a very good price
Nicola W. (Didcot)
26-07-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Ser helt perfekt ut. Var ute efter något till vår (rätt korta) 2-åring som är väldigt avundsjuk på storebrors cykel. Perfekt med säte först och sedan användas som sparkcykel. Tror den här kommer hålla länge.
Sofia C. (Stockholm)
01-03-2016
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vi er e-mærket