×
Menu

Oppustelige paddle boards

  Filter
Farver
Mærker
Længde
SUP-Aktivitet
Brugervægt

Værd at vide

Hvad er paddle boarding?

Stand-up paddleboarding (SUP boarding) er en sjov form for cruising på vandet, som samtidig har den fordel, at man får trænet hele kroppen. Når du står op på boardet, har du mulighed for at se, hvad der er under vandets overflade. Det er en sjov sport, som man let kan lære, og så kan man endda dyrke SUP, når der små surfbølger på vandet.

Hvad er paddle boards lavet af?

Der findes to typer af paddle boards - massive og oppustelige. Massive paddle boards, også kaldet SUP boards, består af en skumkerne, der er omgivet af enten glasfiber, kulfiber eller plastik. I stedet for en skumkerne, bruger oppustelige paddleboards (iSUPs) luft til at opnå flydeevne og stabilitet. Oppustelige paddleboards er perfekte til de afslappede padlere eller folk, der har begrænset plads til at opbevare deres gear.

Valg af det rette oppustelige paddle board

Din vægt og din stil afgør, hvilket oppustelig SUP, der passer til dig. Det er vigtigt at overveje boardets længde og bredde. Korte boards på under 10 fod (ca. 304cm) er mere manøvredygtige og er et godt valg til børn. Boards med en medium længde på 10 - 12 fod (304-365cm) er perfekte til folk, der er begyndere eller dyrker paddle boarding som en afslappende hobby. Lange SUP boards egner sig til konkurrencer og touring.

For det meste varierer bredden på oppustelige paddle boards mellem 25 og 36 tommer (63,5cm - 99,44cm). Bredere boards er optimale for store personer og dem, der gerne vil transportere genstande. Smalle SUP boards er bedre til mindre personer og dem, der gerne vil have fart på.

Vil du gerne vide mere om paddle boarding og SUP boards? Tjek vores guide til Køb af SUP Board.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser