×
Menu

Kitesurf bars

  Filter
Mærker

Værd at vide

Kom på rette vej med en kitesurf bar

En Kitesurf bar kan nærmest kaldes rattet når du er ude og kitesurfe; Det er styringen mellem dig og din kite.

Din kitebar lader dig kontrollere din acceleration, styre hvilken retning du surfer og kan få dig til hoppe. På de fleste kitesurf bars, finder du også en sikkerhedsfunktion som kan få din kite ned i løbet af få sekunder. Dette quick release sikkerhedssystem er hurtigt og let at håndtere.

De fleste kitesurf bars du finder i denne kategori er lavet af aluminium eller kulfiber og kommer med bløde gummi håndtag, som ikke kun sørger for at du ikke skader dine hænder, men også giver dig ordenligt grip når du håndterer din kitesurf bar.

De forskellige slags kitesurf bars

Der er to typer af kitesurf bars:

  • Kite bars med 4 liner er et simpelt kontrol system, som med lavere sandsynlighed vil filtre sig sammen. Sikkerhedssnoren er forbundet til en front power line.
  • Kite bars med 5 liner er et mere avanceret kontrol system, som let kan tage kraften fra en kite. Den dedikerede femte sikkerhedsline giver ekstra sikkerhed og gør det lettere at relaunche kiten på vandet.

Alle kitebars har et trimsystem. Trimsystemet, som normalt er placeret over baren, gør det muligt at justere din kite til forskellige vindforhold. Som oftest ændre vindforholdene sig mens du er på vandet. Trimsystemet giver det let mulighed for, mens du er på vandet, at justere din kite til det korrekte træk, så du hverken er over- eller under-poweret.

Vi har et bredt udvalg af forskellige kite bars fra nogle af de stærkeste kitesurfing brand, så som Cabrinha og North. Ligemeget hvilket brand du vælger, kan du være sikker på at det er af højeste kvalitet.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser