×
Menu

Wakeboards

  Filter
Mærker
Størrelse
Køn
Riding Style

Værd at vide

Wake up...det er tid til wakeboarding

I wakeboarding bliver du kastet bag en motorbåd, mens du surfer på vandet med 30-40 km/t, mens du cruiser eller udfører tricks på dit wakeboard. Lyder det sjovt? Det er det også. En vigtig nøglefaktor i at have det sjovt med wakeboarding ude på vandet, er at vælge et wakeboard, som passer til dit niveau og din riding stil.

Wakeboard størrelse

Alle de wakeboards du finder i denne kategori, har deres størrelse angivet i produktspecifikationen. Dette er fordi størrelsen på wakeboardet vil afhænge af din vægt og hvilken type wake surfing, du godt kan lide. Hvis du får et wake surfing board, som ikke passer, kan du ende med at have et board, som ikke giver dig tilstrækkelig flydeevne. Der er dog nogle wakeboard riders, som surfer med længere eller kortere wakeboards.

  • Korte wakeboards: Generelt er et kortere wakeboard langsommere og tager mere energi at trække gennem vandet. Nogen wakeboard riders vælger et kortere board, fordi det er nemmere at dreje og kontrollere, hvis du udfører flips eller flyver over bølgerne. Men vær opmærksom på at et kortere board også gør landinger hårdere.
  • Lange wakeboards: Fordelen ved at vælge et længere wakeboard er, at det typisk er nemmere at styre og lære på. Et længere board kræver, at du arbejder hårdere mod vægten i luften, men det er den ekstra indsats værd, fordi du får mere kontrol, hvilket gør længere wakeboards gode til at lære tricks på.


I denne kategori vil du finde wakeboarding udstyr fra brands såsom Slingshot, Liquid Force, Ion og Mystic.

SkatePro