×
Menu

Wakeboards

  Filter
Mærker
Størrelse
Længde
Riding Style

Værd at vide

Wake up...det er tid til wakeboarding

I wakeboarding kan du enten blive trukket bag en motorbåd eller udføre dine tricks på en kabelbane, hvor du kan hoppe og lave tricks over diverse forhindringer. Lyder det ikke sjovt? Det er det uden tvivl. Det er vigtigt, at have det sjovt imens du står på wakeboard, og derfor bør du vælge et wakeboard, der passer til dit erfarringsniveau og riding stil.

Korte wakeboards vs. lange wakeboards

Alle wakeboards du finder i denne kategori, har deres størrelse angivet i produktspecifikationen. Størrelsen på wakeboardet afhænger af din vægt og hvilken type wakesurfing, du godt kan lide. Hvis du har et wakeboard, som ikke passer, kan du ende med at have et board, som ikke giver dig den tilstrækkelige flydeevne. Der er dog nogle wakeboard riders, som surfer med længere eller kortere wakeboards.

  • Korte wakeboards: Generelt er et kortere wakeboard langsommere og tager mere energi at trække gennem vandet. Nogle wakeboarders foretrækker et kortere board, fordi det er nemmere at dreje og kontrollere, hvis du udfører flips eller flyver over bølgerne. Men vær opmærksom på at et kortere board også gør landingerne hårdere.
  • Lange wakeboards: Fordelen ved at vælge et længere wakeboard er, at det typisk er nemmere at styre og udvikle sig på. Et længere wakeboard kræver, at du arbejder hårdere imod vægten i luften, men det er den ekstra indsats værd, da du får mere kontrol, hvilket gør længere wakeboards gode til at lære tricks på.
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser