×
Menu

Vandski

  Filter
Farver
Mærker

Værd at vide

Når sneen er smeltet - vandski er sagen

Lyder det tillokkende at flyve over bølgerne med en hastighed på over end 58 km/t? Så er vandski måske noget for dig. Selvom du ikke starter med de høje hastigheder, er der god chance for, at du kan nå hastigheder i det område med lidt øvelse og inden for en overkommelig tid.

Der er sket meget siden de første træplanker blev spændt bag en motorbåd tilbage i 1922. Fra dengang til nu er der sket en del forbedringer med teknologien inden for vandski. Først og fremmest er moderne ski hovedsageligt lavet af kompositmaterialer om karbonfiber. Lav vægt, mindre modstand og højere manøvredygtighed.

At vælge de rigtige vandski er vigtigt, fordi de rigtige ski vil resultere i mere sjov og en nemmere tur på vandet. Uanset om du bygger dine første slalom vandski, et sæt børne-kombo-ski eller måske erstatter dine 20 år gamle ski fra teenageårene - vi står klar med det, du skal bruge.

Hvis du er begynder, er det vigtigst at finde et par ski, som faktisk er velegnede til begyndere. Ellers bliver det svært at komme op på skiene. Det er nævnt i produktets beskrivelse, om skiene er bedst egnede til begyndere, øvede eller eksperter i vandski.

Tag et kig på de forskellige vandski kategorier. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser