×
Menu

Wakeboard tilbehør

  Filter
Mærker

Værd at vide

Tilføj dele og tilpas dit board

Du ønsker ikke at være ude på havet og mangle en skrue, en bolt eller en ekstra finne. Dette vil ødelægge din dag og sende dig tidligt hjem

Hvis du vil forhindre en sådan situation, foreslår vi at du kigger rigtig grundigt i denne kategori, hvor du kan finde wakeboard udstyr og wakeboard tilbehør.

Du kan også finde finner i denne kategori, selvom finner egentligt ikke er nødvendigt wakeboard gear. Finner er en fordel når du laver en transition fra rail til rail. De vil tilføje kontrol og sørge for at du ikke glider ud.

Det skal dog siges, at mange riders vælge at wakeboarde uden finner, såfremt de har fokus på lære tricks på boxes og rails, hvor finner bare vil være i vejen eller brække af.
Det kan til tider føles som at køre bil på en isglat vej. Du kan fortsat guide bilen eller i dette tilfælde wakeboarde forsigtigt over den glatte overfalde og bevare et vist niveau af kontrol. Men hvis du tilføjer aggression og fart, vil din trækkraft og kontrol formindskes drastisk.

Finnen har en stor indvirkning på hele surfing oplevelsen. Finnen kan i sig selv ændre egenskaberne og følelsen af et wakeboard. Hvis du ejer board som føles hurtigt og ikke har nogen finner, kan det let transformeres til et board som føles meget langsommere, bare ved at tilføje finner.

Hvis du har brug for at justere følelsen af dit board, så ring endelig til os, så guider vi dig i den rigtige retning

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser