×
Menu

Wakeboard - dele

Sortering
Nulstil

Sortering

Anvend

Værd at vide

Wakeboard udstyr til tilpasning af dit setup

Du kan ikke justere længde og flex på dit wakeboard, men du kan tilføje eller udskifte dele, der giver boardet en anden stil. Det er oplagt at skifte wakeboard finner, hvis man gerne vil ændre følelsen af boardet. De fås i forskellige størrelser og former, og de kan monteres på wakeboards, der er lavet med muligheden for at montere finner på bunden.

I filfælde af at nogle dele river sig løs fra dit board i løbet din session, er det altid en god idé at have nogle ekstra wakeboard bolte og møtrikker med sig i tasken. Over tid kan møtrikkerne løsne sig på dine wakeboard bindinger, så ekstra møtrikker og bolte kan være med til at sikre dig mere tid på vandet. I denne kategori kan du også finde wakeboard liner i forskellige længder.

Skal jeg have finner på mit wakeboard?

Der er stor forskel på, hvordan et wakeboard føles med eller uden finner. Den største fordel ved wakeboard finner er, at de giver mere kontrol over boardet. Finnerne skærer sig gennem vandet og giver et rigtig godt grip, der kan udnyttes til at dreje og giver god balance. Det er derfor man anbefaler finner til wakeboarders, der stadig er igang med at lære de grundlæggende manøvrer. Hvis man wakeboarder uden finner, får man en mere legesyg, livlig følelse og man kan udføre flere forskellige wakeboard tricks. Obstacles i kabelparken - fx kickers, boxe og rails - bør ikke bruges med finner på boardet.

Husk at passe på dig selv, når du er ude på dit wakeboard. For at bevare sikkerheden kan du tjekke vores udvalg af beskyttelse til vandsport.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser