×
Menu

Kitesurf Udstyr

Sortering
Nulstil

Sortering

Anvend
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Reparer din kite lynhurtigt

Kitesurfing er en sport, der forgår ved høj hastighed og intensitet. Selvom kitesurfing udstyr laves af holdbare materialer i høj kvalitet, vil der før eller siden opstå et behov for at udskifte eller opgradere noget udstyr, der er blevet slidt. Det er en god idé at have ekstra kite-udstyr i reserve før noget går i stykker. Det er også en god idé altid at have reservedele med til stranden i tilfælde af, at der skulle opstå behov for akutte reparationer.

Her på siden finder du kitesurfing udstyr, der omfatter produkter såsom blærer og forstærkningsfibre. Det anbefales også at have en ekstra ventil. Alle ventiler vil blive utætte og slidte med tiden, så sørg altid for at have en ekstra med på farten.

Nogle brands producerer komplette reparationssæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge i en praktisk æske.

Hvordan fungerer en kite-pumpe?

Det er måske ikke det mest underholdende aspekt ved kitesurfing, men man er nødt til at pumpe sin kite, før man kan komme ud på vandet og kitesurfe. Det er mest almindeligt at bruge manuelle pumper. Mange modeller kan både være envejs pumper og tovejspumper, således at man kan pumpe med høj volumen (tovejs), når trykket i blæren er lavt, og lav volumen (envejs), når trykket i blæren er højt.

En anden vigtig ting at tage højde for er, om man har brug for en pumpe med lufttryksmåler, så man kan følge med i, hvor hårdt lufttrykket bliver i kiten. Samtidig kommer mange kite-sæt med et udvalg af adaptere, så pumpen kan bruges til flere forskellige ventiler.

Hvis du leder efter noget at opbevare dit udstyr i, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Surftasker.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser