×
Menu

Kitesurf tilbehør

Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Fix din kite på ingen tid

Kitesurfing, eller kiteboarding, er en action sport med høje hastigheder hvilket betyder at kiteboardet grejet får noget slitage. Selvom kitesurfing udstyret er fremstillet i super holdbare kvalitetsmaterialer, så vil du uundgåeligt på et tidspunkt skulle udskifte, eller opgradere, nogle af dine kitesurf dele.

Det er altid en god ide, at købe nogle reservedele, før skaden sker. Der er ikke mange ting, der er ligeså irriterende som når man er kørt hele vejen ud til havet med med alt sit kite udstyr, får pakket det ud og forberedt det hele for så at knække finnen på første tur. Hvis den lokale surfer butik holder åbent, så vil du være afhængig af, at de har den del du mangler. Hvis ikke det ligger inde med de kirtsurf dele du behøver, så vil du blive nødsaget til at køre hjem igen, og så har du spildt en ellers dyrebar tid på vandet.

Her finder du surf straps, der holder dig forbundet med dit bord, når du udfører høje spring og laver spins og flips, hurtigudløsningssystemer og nogle hurtige fix-kits. Med dem kan du lave nød-reparationer på dit gear eller skifte leash på stedet uden at skulle forlade stranden.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser