×
Menu

SUP tilbehør

  Filter
Mærker

Værd at vide

Finner og tilbehør til din SUP

Hvis du har brug for nogle SUP-dele, noget SUP-gear eller andet SUP-udstyr, er dette stedet at lede. I denne kategori finder du alle former for forskellige dele, der hjælper dig med at holde din SUP eller iSUP i form og flydende i mange år fremover.

Dette er også kategorien, hvor du finder padle tasker og finner til din SUP eller iSUP.

Især finnerne kan være en udfordring. Der er mange forskellige finner, og hvis du ikke ved hvad du leder efter i en finne, kan denne proces være meget svær. En Finnes vigtigste opgave er at holde din SUP stabil og give dig mulighed for at manøvre på bordet så nemt som muligt. Man kan sige, at finnerne hjælper dig med at komme hen hvor du vil, i stedet for at lade vind og bølger diktere ruten.

Vigtigste SUP-del er finnerne

Der er grundlæggende tre forskellige typer SUP-finner at vælge imellem. Flatwater SUP board finner, allround multi-finner og SUP race finner. Vi sælger hovedsagelig finner til flatwater boards, så hvis du har købt din iSUP her hos SkatePro, skal du bruge en flatwater finne eller multi-finne.

ISUP boards er normalt specielt designet til stillevand, og disse boards vil have en lang finne. Dette giver en god mængde bordstabilitet og kun minimal træk, og dette gør det muligt for bordet at sejle lige under de længere afstande. Uanset om du er på touring eller racing. Disse finner er virkelig gode til afslappet paddling, bred til bred (krydse vandet) eller bare padle med et barn eller kæledyr.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser