Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

SUP tilbehør

  Filter
Mærker

Værd at vide

Paddleboard udstyr og paddleboard tilbehør

Selvom paddleboarding ikke er en sportsgren, der kræver store mængder af udstyr, findes der alligevel SUP udstyr og SUP tilbehør, der kan gøre det endnu sjovere at komme ud på vandet. Hvis du bruger et oppusteligt paddleboard, er det helt klart en god idé at have en iSUP pumpe, så du kan pumpe dit board ordentligt op, hver gang du skal ud. Der findes både håndpumper og elektriske pumper, og de elektriske udgaver kræver klart den mindste indsats fra din side.

Der er tre forskellige typer paddleboard-finner at vælge mellem. Flatwater SUP-finner, allround multifinner og SUP race finner. De mest almindelige er flatwater-finner, og hvis du bruger en iSUP, bør du gå efter flatwater- eller multi-finner.

I denne kategori finder du også de vigtige ankelbånd, som kaldes for SUP leashes. De kan være oprullede spiraler (coiled leashes) eller helt almindelige lige snore: coiled leashes foretrækkes af mange da de trækker sig sammen og bliver liggende oppe på boardet, når man er på vandet. Leashes, der ikke er coiled anbefales primært, hvis man surfer bølger.

Andre gængse former for tilbehør til paddleboards er paddleboard-tasker, ventilpropper og paddlecovers. Hvis du overvejer at købe et oppusteligt paddleboard og er i tvivl om, hvilken type, du bør gå efter, kan du få nogle nyttige råd fra vores video om køb af SUP-boards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser