×
Menu

Kitesurfing kites

  Filter
Mærker
Størrelse
Riding Style

Værd at vide

Surf Kites: Drivkraften bag kitesurfing

Det er varmt. Du sidder ved stranden og pludselig surfer en kitesurfer forbi. Flydende på vandet, det er næsten magisk - Trukket af naturens rå kræfter. Så løfter kitesurfing kiten sig 6 meter op i luften og BUM! Du er nu blevet bidt af kitesurfing.

En essentiel del af et kitesurfing setup er en surf kite. Kitesurfing kiten er ansvarlig for trækkraften og det er derfor vigtigt at du vælger en kite som passer til dit behov, men som samme tid er kontrollerbar. Hvis du er en erfaren kitesurfer, ved du sikkert allerede hvad du leder efter. Det kommer an på din stil - Bølger, wake, freeride eller freestyle.

Hvilken kitesurfing kite bør du vælge?

Det vigtigste du bør lede efter i en god surf kite, er stabilitet, rolig dreje hastighed og et godt upwind drive, samt at kiten har så stor wind range som muligt.

Den største fejl som mange nye kitesurfere laver, er at starte ud med en kite som kan vende hurtigt og flyve dig helt til månen.

Du skal ikke være bekymret for at du ikke kan udvikle dig med en en begynder kitesurfing kite: Med mindre du surfer mere end 150 dage om året, så er dette ikke noget du bør bekymre dig om. Der er meget lille sandsynlighed for at du vokser fra en kitesurfing kite inden for et par år.

Når det gælder størrelsen på en kitesurfing kite, er der også et par ting som skal overvejes. Din vægt, gennemsnitlig vindstyrke i det område hvor du skal surfe, samt størrelsen på dit board.

Som begynder, køber du mest sandsynligt kun en surf kite. I dette tilfælde, anbefaler vi at du køber en som dækker 70% af wind rangen i det område hvor du skal surfe.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser