×
Menu

Kitesurfing kites

  Filter
Mærker
Størrelse
Riding Style

Værd at vide

Hvilke typer kites til kitesurfing findes der?

Kitesurfing kites, også kendt som parafoil kites, varierer i form, størrelse og konstruktion. Der er to hovedkategorier indenfor surf kites: LEI og Foil.

En Leading Edge Inflatable (LEI) kite er en parafoil kite med en oppustelig blære, som giver strukturel støtte. Denne type kite er den mest almindelige indenfor kitesurfing. Den kan flyde på vandoverfladen, og derfor er det let at lave re-launches på vandet med en LEI kite.

Selvom foil kites er de mest effektive til denne sport, har de ingen oppustelige blærer. Foil kites virker ved enten at have åbne eller lukkede luftkamre, og kiten tager form, når der kommer luft ind i kamrene. Hvis en foil kite ryger i vandet, risikerer den at blive fyldt med vand og derfor synke. Af den grund er LEI kites de mest oplagte kites til begyndere.

Hvordan vælger man en kitesurfing kite?

Dine færdigheder og din stil afgør hvilken type kite, der passer perfekt til dig. Stilarterne kan deles op i freeride og freestyle.

Alle begyndere starter med en freeride kite. Freeride kites fanger mindre vindkraft, og de er lettere at kontrollere. Disse kites er perfekte til at starte med at lære kitesurfing og til at cruise med moderat hastighed på roligt vand. Øvede og eksperter vil foretrække freestyle kites, som er større. Selv når vinden er let kan du få masser af kraft ud af en freestyle kite. På den måde kan kiteboardere cruise over store bølger eller opnå høj fart på fladt vand.

Hvis du gerne vil vide mere om kites, kan du læse vores guide til køb af kitesurfing udstyr.

Kom i gang med kitesurfing pakker

Her finder du det vigtigste kitesurfing udstyr, så du kan komme ud på vandet. Uanset om du er begynder eller øvet, har vi en pakke, som passer til dig. Det er ikke kun praktisk at købe en pakke, du får også et godt tilbud i forhold til, hvis du købte produkterne individuelt. Det sikrer også at alle delene er kompatible med hinanden.

Udstyr i kitesurfing pakkerne

De 4 mest essentielle dele som du finder i kitesurfing pakkerne, er kiten, en kitesurf bar, kiteboard og bindinger. Kiten og kiteboardet kan variere i størrelse og længde afhængig af din riding stil. Din skostørrelse er med til at afgøre hvilke stropper og bindinger, du skal have. Og sidst skal barens størrelse vælges. Her vælger du mellem en 4 line og en 5 line kitesurf bar. 4 line bars er begyndervenlige og nemmere at bruge, mens 5 line bars er mere drilske, men yder bedre i lettere vinde.

Trapezen er et andet udstyr, som er nødvendigt, når du kitesurfer. Den forbinder dig med din kitesurf bar og skal være både behagelig og holdbar. Tag et kig på vores udvalg af kite trapezer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser