×
Menu

Kitesurfing kites

  Filter
Mærker
Størrelse
Riding Style

Værd at vide

Hvilke typer kites til kitesurfing findes der?

Kitesurfing kites, også kendt som parafoil kites, varierer i form, størrelse og konstruktion. Der er to hovedkategorier indenfor surf kites: LEI og Foil.

En Leading Edge Inflatable (LEI) kite er en parafoil kite med en oppustelig blære, som giver strukturel støtte. Denne type kite er den mest almindelige indenfor kitesurfing. Den kan flyde på vandoverfladen, og derfor er det let at lave re-launches på vandet med en LEI kite.

Selvom foil kites er de mest effektive til denne sport, har de ingen oppustelige blærer. Foil kites virker ved enten at have åbne eller lukkede luftkamre, og kiten tager form, når der kommer luft ind i kamrene. Hvis en foil kite ryger i vandet, risikerer den at blive fyldt med vand og derfor synke. Af den grund er LEI kites de mest oplagte kites til begyndere.

Hvordan vælger man en kitesurfing kite?

Dine færdigheder og din stil afgør hvilken type kite, der passer perfekt til dig. Stilarterne kan deles op i freeride og freestyle.

Alle begyndere starter med en freeride kite. Freeride kites fanger mindre vindkraft, og de er lettere at kontrollere. Disse kites er perfekte til at starte med at lære kitesurfing og til at cruise med moderat hastighed på roligt vand. Øvede og eksperter vil foretrække freestyle kites, som er større. Selv når vinden er let kan du få masser af kraft ud af en freestyle kite. På den måde kan kiteboardere cruise over store bølger eller opnå høj fart på fladt vand.

Hvis du gerne vil vide mere om kites, kan du læse vores guide til køb af kitesurfing udstyr.

Du kan altid finde det udstyr, du har brug for, i vores kategori med kitesurfing udstyr.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser